Cristaloterapia

crystals-outsideCE SUNT CRISTALELE?
“Cristalele sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poţi utiliza pentru a-ţi amplifica puterea spirituală de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o posedă, în modul cel mai natural cu putinţă. Cristalele îţi pot îmbunătăţi sănătatea fizică, emoţională, spirituală şi financiară, pot fi un sprijin de nădejde pentru viaţă ta romantică, te pot ajuta pe tine şi pe copiii tăi să dormiţi mai bine, îţi pot amplifică puterea de vindecare şi te vor ajută să te simţi fericit şi împăcat.
Cristalele sunt darul făcut de Gaia – spiritul planetei noastre, pentru a spori puterea luminii şi a iubirii. Indiferent de tipul de vindecare cu care lucrezi, cristalele te pot ajuta.
Chiar dacă la prima vedere nu par decât nişte obiecte neînsufleţite, cristalele ascund în ele foarte multă viaţă. Sunt pline de energie şi, în acelaşi timp, funcţionează asemenea unor conductoare de energie. Este unul dintre motivele pentru care cristalele sunt utilizate în structura ceasurilor, a radiourilor şi a aparatelor medicale moderne.” (Terapia cu cristale – Doreen Virtue)

CE ESTE CRISTALOTERAPIA?
Cristalele îşi amplifică propria energie. Noţiunea de cristaloterapie se referă la ideea de lucru cu energia şi vocea cristalelor, în strânsă legătură cu energia divină. Cristaloterapia te ajută să auzi, să simţi şi să recunoşti mai bine vocea Sufletului în timpul şedinţelor tale de vindecare. Cristalele funcţionează în special în zona vindecării şi a comunicării tale cu îngerii păzitori.
Cristaloterapia este o modalitate intuitivă de a lucra cu cristalele în direcţia vindecărilor de tot felul. Atunci când lucrez cu cristalele, invoc energia îngerilor. De asemenea, corpul meu se transformă într-un canal prin care trece lumina divină, transferată apoi în cristal şi, mai departe, în persoană care primeşte energia tămăduitoare (vindecătoare).

Această prezentare necesită JavaScript.

CUM SE DESFĂŞOARĂ ACEST PROCES DE CRISTALOTERAPIE?
Persoana care vine la cristaloterapie, stă întinsă pe pat/masă de masaj, iar eu – terapeutul voi pune cristale pe corpul ei fizic, în dreptul fiecărei chakre. Persoana va experimenta o stare de relaxare mentală şi fizică, iar în urma invocării îngerilor, va simţi o stare de linişte, pace interioară şi căldură la nivelul zonelor unde sunt plasate cristalele.
Cristalele vor începe să cureţe zonele de pe corp, să vindece dacă este cazul, sau doar să echilibreze zonele sau chiar tot corpul fizic şi energetic.
Efectul şedinţei de cristaloterapie va fi simţit în cursul următoarelor zile, sau dacă persoana este senzitivă, chiar în momentul şedinţei. Fiecare corp reacţionează în mod unic, propriu şi cum este programat (conştient sau inconştient). Energiile primite (descărcate) în corpul fizic pot lucra de la câteva ore până la câteva zile (chiar şi săptămâni, în funcţie de nevoia fiecărui corp).

Câteodată, în unele situaţii sunt necesare mai multe şedinţe de cristaloterapie (în funcţie de fiecare persoană în parte). Acestea se vor stabili de comun acord.
Şedinţa de cristaloterapie durează 1h 30 min (1h şedinţa propriu-zisă, 30 min împărtăşirea experienţei – senzaţii, imagini şi găsirea soluţiilor).

Pentru programări: 0729.15.10.11 sau contact[.]lauradinu[@]gmail.com