Terapeut LaRa Laura Dinu


 

Sesiuni individuale, pentru recăpătarea echilibrului interior
Aceste sesiuni de curățare și eliberare a blocajelor, credințe limitative, legături, promisiuni, jurăminte, blesteme, contracte energetice, implanturi, simboluri și tot ceea ce blochează manifestarea misiunii personale a sufletului întrupat. Terapie ThetaHealing® – O tehnică de meditație care oferă vindecare spirituală, emoțională și fizică accesând frecvențele Theta Θ ale creierului uman; o metodă terapeutică de auto-ajutorare pentru a produce transformări în viețile noastre la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual. Totul, folosind puterea Creatorului a Tot ceea ce Este pentru a-ți schimba convingerile în acord cu conștiința ta superioară!

Curățări, dezlegări și eliberări pe generații.
Se începe de la 9 generații în sus, de dinaintea sufletului întrupat și sunt utile pentru a elibera generațiile și a le ajuta să se ridice în lumină, sau să ascensioneze – în functie de misiunea lor personală. În funcție de potențialul persoanei care participă la aceste curățări și dezlegări, se poate lucra și pe generațiile viitoare. Este recomandat a se lucra pe generații după efectuarea unor sesiuni individuale de curățare. În urma curățărilor și eliberărilor pe generații, se pot debloca daruri, abundența financiară și prosperitatea, comunicarea, căsătoria. De multe ori aceste blocaje le întâlnim la moșii și strămoșii noștri făcute prin diferite metode: verbale, scrise, lăsate moștenire sau lăsate cu limbă de moarte (pe patul de moarte), blestem, etc.

Citiri energetice, în câmpuri și structuri
Citirea constă în depistarea anumitor boli (în cazul în care există), a unor credințe limitative, legături, promisiuni, jurăminte, blesteme, contracte energetice, implanturi, simboluri și a tot ceea ce blochează manifestarea misiunii personale a sufletului întrupat. În urma citirilor putem identifica misiunea personală, ghizii și protectorii persoanei în cauză, putem cere călăuze, îndrumare pentru soluționarea unor probleme, și putem identifica chiar cauza unui blocaj anume care poate fi din viața asta sau din alte vieți. Citirea poate fi personală, sau pe linie genealogică. Citirile se fac strict cu acordul persoanei în cauză; participarea la o sesiune de citire atrage după sine acordul persoanei.

Cristaloterapie
Este o modalitate intuitivă de a lucra cu cristalele în direcţia vindecărilor de tot felul. Atunci când terapeutul lucrează cu cristalele, invoacă energia îngerilor. De asemenea, corpul terapeutului se transformă într-un canal prin care trece lumina divină ce este transferată apoi în cristal şi, mai departe, în persoana care primeşte energia tămăduitoare (vindecătoare).

Curățări sedii, case, firme
Așa cum avem grijă de corpul fizic și energetic, este recomandat să avem grijă și de spațiul unde trăim, lucrăm, pentru buna desfășurare a misiunii personale. Această curățare se face deplasându-ne la locația respectivă și lucrând cu entitățile de Lumină. Se face o citire a spațiului, după care se începe curățarea spațiului, eliminarea blocajelor, a entităților nebenefice. Se curăță locația, locul pe care este construită construcția în sine, se activează diferite forme de protecție pe spațiul respectiv și se deschid drumuri de Lumină către ce este necesar fiecărei locații în parte.

Susținere energetică & protecție energetică
Susținerea energetică presupune îndepărtarea obstacolelor și a piedicilor care îngreunează manifestarea proiectelor, dorințelor, etc.
Protecția energetică presupune lucrarea cu entități de lumină din dimensiunile superioare pentru a proteja corpul fizic, energetic și Supra Sinele divin al persoanei în cauză. Pot fi necesare în viața de zi cu zi, sau în îndeplinirea unui proiect. Se poate face la distanță cu acordul persoanei respective.

Terapie cu lumină – LuViOm (LUmina VIeții OMului)
Sistemul constă într-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic, în sensul că nu se introduc în acesta substanțe chimice, medicamente, câmpuri magnetice sau electrice și constă în proiectarea asupra corpului, de la distanță, a luminii de diferite culori, modulată în frecvență pe LED-uri.

Tratamente Reiki
Reiki este un sistem de evoluţie spirituală prin care omul poate accesa sursa universală de energie, Duhul Sfânt. În toate sistemele existente la ora actuală pe Pământ, oamenii vorbesc despre aceeastă energie, fie îi spun bio-energie, fie Lumină, fie Prana, fie Chi sau Ki, ea este aceeaşi. Este un sistem accesibil oricărei persoane care doreşte să evolueze spiritual indiferent de sex, rasă, religie, profesie, naţionalitate, convingeri filozofice. Se pot realiza vindecări, proiecte pe 28 zile, terapie la distanță.

Contact: 0729.15.10.11 sau contact[.]lauradinu[@]gmail.com.
Sesiunile individuale pot fi realizate și prin Skype.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

3 gânduri despre “Terapeut LaRa Laura Dinu

  1. Fiecare constelatie o simt ca un mountain ruse al emotiilor, al energiilo, al comunicarii si al trairilor pe care, de fel, oamenii si le reprima in viata de zi cu zi. E divin sa iti reinvi spiritul si sa poti imparti momente atat de puternice cu alti oameni si sa stii ca vor fi acolo pentru tine indiferent de ce ai fost in trecut si de ceea ce faci. important e ca suntem toti acolo si mergem impreuna pe acest drum. Iar Laura e magica pentru felul in care poate sa sustina si sa faciliteze asemenea experiente intr-un mod atat de inconfundabil si personal si unic pentru fiecare in parte.

  2. Pingback: Cei 4 piloni de bază ai vieții – Tabără ThetaHealing® | Templul Unimii @lauradinu.ro

  3. pedc88

    Sesiunile individuale cu Laura sunt o oază de liniște, dar și un carusel de emotii… Sunt exact ce am nevoie la momentul respectiv. Fiecare întâlnire este diferită deoarece ea îmbină mai multe instrumente și metode de terapie, găsind combinația perfectă pentru tine: curățări, regresii, cristaloterapie, ThetaHealing, etc.
    Căldura, Lumina ei îmi dau încredere în mine și în ea – știu că sunt în siguranță și că vom fi ghidate pentru a evolua spre Binele meu Suprem indiferent de ce am ales să lucrez. Plec de la fiecare sesiune cu „teme” și cu instrumente care mă ajută să devin din ce în ce mai independentă.. Mulțumesc! ❤ – Doina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s