Terapie la distanță

Cu ajutorul anumitor entități de lumină (îngeri ai vindecăii, Maeștrii Ascensionați, etc.) și a unor simboluri se pot deschide canale de lumină, terapeutul conectându-se cu persoana care dorește să fie vindecată. De asemenea, anumite cristale pot amplifica energia vindecării și/sau conexiunea cu persoana în cauză.

Orice vindecare sau acces în câmpurile unei persoane se face cu permisiunea acesteia – cu atât mai mult cu cât este adult (dacă vorbim de copii până în 14-16 ani, acordul părinților este suficient).

Este necesară o poză, dar nu este obligatorie! Prin intenție se trimite vindecarea în Grație Divină și spre Binele Suprem al persoanei respective, pentru curățarea entității bolii din structurile ei.


Testimonial: Pentru menținerea confidențialității, la cererea clientului, am schimbat numele, vârsta și localitatea. Pentru mai multe informații, puteți să mă contactați în mesaj privat pentru a vă pune în contact cu Ioana. Ea este dispusă să discute cu orice persoană interesată de cazul acesta și de terapia la distanță care i-a fost facuta fiicei ei, Maria, în vârstă de 4 luni, care s-a născut cu Sindrom Down:

„Bună, sunt Ioana, mama unei fetițe de 4 luni născută în decembrie 2016 și diagnosticată cu Sindromul Down. În luna martie, căutând terapii alternative pentru a ajuta dezvoltarea copilașului nostru am întâlnit-o pe Laura. Am cunoscut-o prin intermediul unei prietene și am stabilit să începem terapie la distanță pe Maria.

Această terapie a constat în efectuarea zilnic a unei ședințe de terapie la distanță prin intermediul cristalelor și a terapiei alternative (Laura folosește diferite forme de terapie: Reiki, cristaloterapie, curățări energetice, restructurarea ADN-ului, LuViOm și diferite simboluri de vindecare) în urma cărora se îmbunătățea starea de sănătate a Mariei. Și asta o spun, deoarece în urma desfășurării a 7 ședințe am observat cum Maria se schimbă, starea ei fizică se îmbunătățește.

Laura i-a făcut o evaluare preliminară, și ne-a spus lucrurile unde Maria stă mai dificil în dezvoltare. Astfel, am început lucrul pe emisferele cerebrale care erau inegale atât energetic cât și fizic. După remedierea acestui aspect, am rugat-o să lucreze pe mușchi, pe tonusul lor; a lucrat, s-a îmbunătățit mult starea ei de conștiență. Maria a început să fie mai activă și să avem feedback-uri concrete din partea kinetoterapeutului cum că evoluează de la o zi la alta foarte bine, acesta neștiind că lucrăm și la nivel energetic. De la o ședință la alta se vedeau îmbunătățiri pe corpul ei fizic. Am avut la un moment dat nevoie pe la ședința 20 de lucru în special la mușchii spatelui (extensori); a lucrat Laura câteva ședințe doar pe această grupă de mușchi și s-a îmbunătățit activitatea musculară din zona aceea. Apoi am lucrat pe ochi pentru a preîntâmpina strabismul care poate să apară în cazul copiilor cu Sindrom Down.

distance Alături de ședințele de terapie pe care Laura le făcea zilnic, am avut partea noastră ca părinți de făcut: a trebuit să facem rugăciuni zilnic, să-i punem muzică (anumite melodii pe care Laura le-a selectat pentru Maria), am avut un ritual de purificare a casei pe care trebuia să-l efectuăm zilnic, de asemenea ne-a trimis de la București și niște cristale pe care ne-a spus exact unde să le poziționăm… Alături de toate acestea, am ținut legătura constant pentru a-i oferi feedback-uri referitoare la starea copilului și la ce mai vedem noi în plan fizic că este nevoie să se lucreze pe Maria. Astfel că Laura preîntâmpina nevoia noastră de a discuta despre starea fiicei noatre, dar ne și ajuta să comparăm ce simțeam noi cu ce se întâmpla în planul fizic – și nu numai noi, ci și alți terapeuți cu care colaborăm.

Laura a dat dovadă de promptitudine, de profesionalism și de o mare dschidere. A înțeles foarte bine situatia în care ne aflăm, oarecum nevoia noastră acută de a fi sprijiniți. De a fi sprijiniți întocmai cum simțeam noi nevoie să fim sprijiniți, mai ales eu ca mamă văzând copilul că are nevoie mai mult pe tonus, pe atenție, pe capacitatea de concentrare sau pe partea de mușchi, ea imediat preîntâmpina nevoia noastră de a lucra fix în acele zone.

Am avut de asemenea câteva situații când au fost manifestări pe corpul fizic – s-au văzut efecte pe corpul fizic ale terapiei la distanță și-mi spunea: „uite, în perioada asta pentru că am lucrat în zona abdomenului, zona chakrei 3, este posibil ca Maria să aibă anumite bubițe, să aibă un scaun mai moale”, sau „anumite crampe abdominale”… efecte fizice pe care le observam și noi după aceea.

De câteva ori a fost nevoie să ne ajute chiar la ore târzii, și am sunat-o pe la 22:00-23:00. Maria avea niște probleme la burtică și a reușit să-i îmbunătățească starea de sănătate vizibil, în jumătate de oră copilul fiind mult mai ok.

Alături de Laura și de terapia la distanță zilnică pe care a efectuat-o (în prezent s-au adunat 45 de ședințe), datorită lucrului la distanță am reușit să aflăm și câteva lucruri despre noi. Eu am făcut 5 ședințe de terapie cu Laura pe Skype, si soțul meu a făcut câteva și el. Terapii prin care am eliberat temeri, frici, concepte limitative ce ne-a ajutat să susținem terapia ei de la distanță. De fiecare dată Laura ne-a spus că oricât ar lucra ea, dacă noi ca părinți punem înapoi lucrurile pe care ea le rezolvă în plan energetic, spiritual, nu este în regulă pentru că muncește degeaba. Astfel, și noi am lucrat alături de ea și am primit feedback-uri referitoare la munca noastră despre felul în care evoluează lucrările și se simte Maria în preajma noastră de-a lungul acestor ședințe.

Îi mulțumim foarte mult pt tot ce a făcut pt noi de-a lungul acestor ședințe pe care nici pe departe nu le-am încheiat, și pe care le vom continua atâta timp cât va fi nevoie și cât vor fi benefice pentru copilul nostru. Foarte bine a funcționat terapia la distanță în sensul în care Laura mi-a trimis o poză cu felul în care așează cristalele pe care l-a pus pe Maria, cu aparatele cu care lucrează pe ea de la distanță, și nu de puține ori când Laura începea terapia pe ea, Maria reacționa! Asta mi s-a părut foarte interesant – cum ea percepea tot, și de multe ori ziceam: „uite, că a început să lucreze Laura”.

A fost o experiență foarte plăcută până acum și știm că avem susținere din partea ei oricând și oricum simțim că este nevoie.

Alături de rolul de terapeut, este și un psiholog foarte bun și un sprijin al nostru. Vorbele ei: „ne ridică atunci când noi nu mai putem să ne ridicăm, ne încurajează atunci când noi nu ne mai putem încuraja. Ne ajută să vedem de fapt rezultatul muncii pe care și noi și ea o depunem”.

Înainte de fiecare control, de fiecare evaluare medicală pe care trebuia să o facem, Laura ne dădea o primă evaluare din punctul ei de vedere și ne zicea ce ni se va spune de către ceilalți terapeuți cu care colaborăm. Îmi spunea să îi notez după fiecare control, evaluare, lucrurile la care mai avem de lucrat ca o confirmare, ca să fie ghidată în terapia ei, deși ea știa întotdeauna la ce să se aștepte de la evaluările respective.

Îi mulțumim încă o dată Laurei! Recomand cu încredere colaborarea cu Laura și pe terapia la distanță!”

Pentru mai multe detalii: 0729.15.10.11 sau contact[.]lauradinu[@]gmail.com