Servicii


Prin capacitățile native pe care le-am rafinat de-a lungul anilor îți pot oferi următoarele servicii: Citiri intuitive, Curățări și purificări, Susținere energetică.

Citirile intuitive

Citirile intuitive se fac pe bază de întrebări pe care tu le pui iar eu îți ofer răspunsuri pe care le primesc intuitiv sau pur și simplu nu-mi spui nimic, nu-mi dai niciun detaliu și îți fac o prezentare din ceea ce eu observ în câmpurile tale. Mesajele le primesc de la Ghizii mei sau ai tăi prin clarvedere, clarauz, clarcunoaștere, citesc în aura ta anumite informații, primesc informații de la corpul tău fizic și energetic în cazul în care există anumite dezechilibre și îți pot sugera ce poți face pentru a remedia situația. Ghizii tăi mă pot îndruma sau îmi pot transmite mesaje despre ceea ce este important pentru tine sau care este pasul următor, pasul potrivit pentru tine pe care este indicat să-l faci. În timpul citirilor intuitive ies în evidență anumite traume, frici, blocaje. Citesc în toate câmpurile tale, trecut, prezent și viitor și primesc mesaje referitoare la acțiunile importante pe care este indicat să le faci în momentul de față. Este posibil ca această informație să nu fie relevantă pentru tine în momentul T pentru că tu dorești să afli amănunte despre ce vrei să faci peste 3 luni – posibil ca informația aceea să nu o primesc pentru că este mai important ca tu să faci altceva.

Curățări și purificări

Serviciul de Curățări și purificări presupune curățarea și purificarea spațiului în care locuiești, a casei tale, a firmei tale, a unui teren pe care dorești să construiești ceva sau pe care dorești să-l cumperi. Curăț energiile nebenefice, nepotrivite pentru tine și familia ta, și tot ceea ce te poate bloca pe tine în momentul de față. Acestea sunt energii telurice, energii grosiere care te mențin în dimensiunile inferioare și nu te lasă sau nu-ți permit să atingi potențialul tău maxim și anume să nu ai energie, să nu vlagă în tine, să nu ai curaj, să nu ai intuiție, și aceste blocaje trebuie curățate pentru ca tu să-ți oferi un confort, să-ți creezi un confort în acea zonă, teren, casă, loc de muncă pentru a crește, pentru a te dezvolta pe toate planurile tale.

Susținerea energetică

Susținerea energetică te poate ajuta în momentul în care ai un proiect în desfășurare, ai un moment de blocaj în viața ta, mergi într-o călătorie, trebuie să dai un interviu, un examen, dorești să-ți schimbi locul de muncă, te duci la o negociere – iar această susținere energetică te ajută prin faptul că eu mă conectez la tine, la proiectul tău, și susțin energetic acea acțiune a ta prin trimiterea energiilor a entităților de lumină în câmpurile tale, în proiectul tău pentru a se realiza în armonie, pentru a-ți deschide drumurile, mintea, sufletul tău, pentru a fi în echilibru, pentru a avea claritate în discuțiile respective, pentru a se manifesta acel proiect, acea inițiativă a ta, echilibrată cu tine și cu toate părțile implicate în acea acțiune. Susținerea energetică se realizează la distanță. Nu contează dacă ești în București, România sau în altă țară.

error: Acest site nu permite această acțiune.