Sfinxul – Poarta Leului – Masivul Ceahlau

Data: 8.08.2022
Ora: 11:00 – 14:00
Preț: 150 RON

Anul trecut, in 8.08.2021 am activat Poarta Leului pe Varful Toaca in Masivul Ceahlau. Anul acesta te invit la Sfinxul din Bucegi pentru a face conexiunea dintre cele doua porti (Masivul Ceahlau si Sfinxul din Bucegi) si pentru a multiplica puterea lui OPT.

In numerologie, puterea de manifestare, succesul si banii sunt exprimati prin cifra 8, un numar puternic, care reprezinta infinitatea, puterea, conexiunea divina, renasterea si taramurile superioare.

Poarta Leului se întâmplă atunci când Pământul se aliniază cu Centrul Galactic – centrul Căii Lactee, deschizând un portal cosmic între elementele fizice şi spirituale.

Da-ti voie sa manifesti abundenta in viata ta si creeaza noi inceputuri in acest portal minunat care atinge apogeul maxim in 8 august 2022.

Voi sustine o sesiune de curatari, apoi meditatii si plantarea semintelor pentru a incepe sa culegi roadele dupa echinoctiul din septembrie 2022.

In 8 August, începem un nou ciclu lunar în prezența Portalului Poarta Leului.

Acest lucru creează o energie vibrațională magică, puternică, care ne va îngădui tuturor să ne conectăm cu propria noastră energie interioară a leului.

Portalul Poarta Leului este activat datorită răsăritului stelei, Sirius, care coincide cu această perioadă a anului.

Sirius este considerat Soarele nostru spiritual și, după ce a dispărut din cerul nostru nocturn, acum, se pregătește să se întoarcă.

Multe civilizații antice au urmărit ascensiunea stelei Sirius, considerând că este un moment puternic de renaștere, abundență, ascensiune spirituală și o trecere la o stare de conștiință superioară.

În timp ce ascensiunea stelei Sirius, înapoi pe cerul nopții, depinde de latitudinea locului în care te afli în lume, ziua de 8 August devine un moment puternic, datorită onorării deschiderii portalului 88.

Codul numeric 88 reprezintă infinitul, inteligența spirituală și activarea ADN-ului.

Se spune că în această zi putem integra energiile de înaltă frecvență ale lui Sirius, direct în ființa noastră.

Te poți gândi la această energie a stelei Sirius ca la o cheie care deschide calea către deblocarea unei conștientizări superioare, a destinului tău, a straturilor noi ale sufletului tău și a codurilor de Lumină pentru care ai venit pe acest Pământ, pentru a le explora și pentru a lucra cu ele.

Gândește-te la ceea ce dorești să creezi în viața ta, îngăduie acestei creații să vină direct din inima ta și, apoi, plaseaz-o acolo în lume, astfel încât să se poată manifesta în realitatea ta.

Leul guvernează chakra inimii, iar atunci când trăim cu adevărat din inimă, putem echilibra toate chakrele din corp. Stânga și dreapta, deasupra și dedesubt. Asta înseamnă echilibrarea lumii materiale și a celei spirituale, a ceea ce e în interior și în exterior, masculin și feminin, mintal și emoțional. Atunci când trăim din inimă, realizăm că suntem conectați cu toate celelalte ființe din univers. Realizăm că viața este un mister prețios, și că suntem aici să ne bucurăm de conexiunea noastră, să ne simțim vii, să iubim, pur și simplu să fim.

Poarta Leului se întâmplă atunci când Pământul se aliniază cu Centrul Galactic – centrul Căii Lactee, deschizând un portal cosmic între elemente fizice şi spirituale.

Detalii organizatorice:

In 8 august 2022, ne intalnim la ora 9.00 in parcarea de la Cabana Piatra Arsa, pentru a urca impreuna pe Platoul Bucegi, la Sfinx. Cine doreste sa urce cu telecabina din Busteni, ne intalnim la ora 11.00 la Sfinx.

Inscrierile se fac pana in 5 august.

Fiecare participant isi asigură transportul, cazarea, masa și echipamentul aferent, inclusiv izopren, cristale, mir, lumanari.


Investitia personala:  150 lei

Plata se face direct la locul de intalnire, la inceputul evenimentului.

Copiii pana in 18 ani au acces gratis.

Daca nu poti sa ajungi fizic la Sfinx, poti participa online. Pentru inscrieri si detalii de plata, trimite mesaj scris pe WhatsApp.

Pentru detalii si inscrieri, trimite mesaj scris pe WhatsApp la 0733.087.250

Va astept cu drag sa trecem prin Poarta Leului.
Sa stralucim!

Eveniment sustinut de

Laura Dinu – Consilier Spiritual

Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

error: Acest site nu permite această acțiune.