Constelatii Familiale

Data: 22 – 25 iulie 2022
Preț: 800 RON

Weekend de constelatii familiale de zi si de noapte in natura cu relaxare si deconectare de cotidian!

Te invit cu drag, in 22 – 25 iulie 2022 la Cazanesti, judetul Hunedoara, locul nasterii parintelui Arsenie Boca, la Pensiunea Aventurin, să descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor, prin metoda Constelatiilor Familiale.

Baza acestor întâlniri o reprezintă constelațiile sistemice create de Bert Hellinger, acestea fiind adaptate într-o metodă proprie, personală, creată din experiență, din lucrul cu oamenii. Este o metodă de adaptare mai eficientă de a primi răspunsuri, de a facilita vindecarea în corpul fizic, energetic și în arborele genealogic prin diferite metode: terapia ThetaHealing®, curățări, dezlegări, eliberări și invocarea Maeștrilor Înălțați și a Entităților de Lumină din dimensiuni superioare atunci când este nevoie și recomandat.

In aceast eveniment vei beneficia de:

-Constelatii Familiale de zi /noapte,

– excursii si plimbari in imprejurimi,

– meditatii,

– foc de tabara,

– ciubar incalzit,

– relaxare!

NU ESTE INCLUS IN PRET TRANSPORTUL SI MASA !

Obiective turistice in zona: Casa Memoriala Arsenie Boca, Biserica de lemn din Cazanesti, Manastirea Crisan, Tebea – Panteoul Motilor, Cetatea Sarmizegetusa Regia si multe altele.

In zona nu este semnal la internet sau wi-fi; doar reteaua Digi are semnal 2 liniute, ca urmare, iti poti procura o cartela Digi.

Investitia pesronala :  800 lei/persoana

Avansul – 200 lei (suma nereturnabila) – pana in 6 iulie 2022 (diferenta in ziua evenimentului)

Locurile sunt limitate: 20 de persoane

Cazarea se face la Pensiunea Aventurin  https://www.facebook.com/pages/category/Real-Estate/Aventurin-104814178055453/ in Cazanesti, judetul Hunedoara


Evenimentul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Testimoniale:

Bună! Sunt Laura!

Despre Constelatiile Familiale…

error: Acest site nu permite această acțiune.