Noaptea de Sanziene

Va invit cu drag, la un eveniment special de Sânziene, in 24 iunie de la ora 23.00 la 01.00.

Noaptea de Sânziene este o noapte magică, un moment de linişte, de echilibru, în care se deschid porţile Cerului şi lumea de dincolo vine în contact cu lumea pământeană. Se spune că mai ales în această noapte (24 iunie, noaptea zilei Sfântului Ioan Botezătorul) cei norocoşi pot întâlni Sânzâienele.

Sânzienele (Drăgaicele) sunt binevoitoare omului, aduc fertilitate culturilor agricole, femeilor căsătorite, păsărilor şi animalelor, dau miros şi puteri tainice florilor, tămăduiesc bolile şi suferinţele oamenilor şi apără lanurile de intemperiile naturii. Sub un nume sau altul, aceste făpturi mitice există în folclorul tuturor popoarelor, nu numai în Europa, ci pe toate continentele.

Fuioare uşoare de vânt în timpul zilei, noaptea se transformă în zâne cu părul galben şi rochii albe de abur, ce dansează hore ameţitoare prin grădini, mutându-se dintr-un loc într-altul, cântând în aer cu glasuri nemaiauzit de armonioase. Sunt entităţi ale aerului, transparente, pure şi nobile, foarte greu de perceput, dată fiind natura lor instabilă, fluidă, predispusă la mişcări foarte rapide.

Este necesar să aduceți:
– un izopren/pătură mai groasă
– o lumânare
– îmbrăcăminte deschisă la culoare, albă chiar. sunt ideale hainele din materiale naturale: in, cânepă.. puteți purta și o ie! ❤
– coroniță de flori (naturale sau artificiale)
– flori naturale (de preferat Sânziene)
– cristale (opțional)

Acest eveniment se adresează oricărei persoane, chiar dacă nu a mai avut contact cu acest gen de evenimente, sau nu are cunoștințe / inițieri spirituale. Te aștept cu drag. ♥

Contributia finaciara pentru acest eveniment este de 180 lei.

Evenimentul se va desfasura doar FIZIC, langa orasul Brad, judetul Hunedoara. Locatia exacta va fi transmisa ulterior, celor inscrisi la acest atelier.

Eveniment susținut de

Laura Dinu – Consilier Spiritual, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.