Vă aștept cu drag sâmbătă, 15 mai 2021, orele 10.00 – 14.00,  pentru a (re)face conexiunea cu Lady Quan Yin şi Flacăra Lavandă.

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeităţi din tradiţia Budistă. Ea este întruchiparea bunătății şi compasiunii. Ca şi Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigătele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezonează cu Maria, Mama lui Isus din tradiţia creştină şi cu zeiţa tibetană Tara.

Ghizii spirituali așteaptă cu răbdare ca noi să le recunoștem prezența, să comunicăm cu ei. Când realizăm că ajutorul pe care l-am cerut este prezent, singurul lucru care ne rămâne de făcut este să stăm liniștiți și să ascultăm cu inima. În acest fel vom face alegeri corecte cu inima.

Procesul primirii mesajelor de la ghizii voștri este foarte complex și totuși ușor de experimentat.

Este simplu, pentru că este nevoie doar să vă întoarceți spre Sine, pentru că acolo se realizează comunicarea. Ghizii și îngerii nu sunt separați de voi – ei SUNT voi.

Procesul este complex, pentru că necesită o atenție considerabilă și o intenție fermă de a îndepărta diferitele blocaje care apar inevitabil la început: frica, îndoiala, emoțiile, distragerea atenției etc. Doar astfel vă veți putea liniști mintea veșnic alertă și să puteți auzi mesajele ghizilor și îngerilor voștri. Ei vorbesc încet, vorbesc în simboluri, vorbesc prin alții, sau vă vorbesc prin vis.

Ce beneficii obții în urma participării la acest atelier?

În cadrul cursului vei putea învăța anumite tehnici pentru a începe această comunicare cu entitățile și ghizii tăi de Lumină. Tot ceea ce intenționați și cereți veți primi – aceasta este una din Legile Universale!

Desfășurarea atelierului:

 • Prezentare ghizi.
 • Curățare blocaje care împiedică conexiunea.
 • Conexiunea cu ghizii personali.
 • Realizarea comunicării.
 • Conectarea cu misiunea personală cea mai apropiată de voi.
 • Activare simboluri și triunghiuri de lumină pentru a putea continua lucrul individual.

Detalii organizatorice:

 • Participarea la acest curs, se face prin plata avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă dacă te retragi cu 3 zile înainte).
 • Înscrierile se fac până la data de 11 februarie.
 • Vom face pauze de ceai, cafea, de masă (în funcție de necesitățile grupului).
 • Dacă aveți cristale, vă rog să le aduceți cu dvs. De preferat: un cristal de stâncă, cu vârf.
 • În cazul în care dorești să participi și la Atelierul „Curățări pe relația de cuplu – Valentine’s Day” costul este 510 lei pentru ambele cursuri.

Bună! Sunt Laura!

În cadrul cursului vei putea învăța anumite tehnici pentru a începe această comunicare cu entitățile și ghizii tăi de Lumină. Tot ceea ce intenționați și cereți veți primi – aceasta este una din Legile Universale!

error: Acest site nu permite această acțiune.