Inițiere Quan Yin şi Flacăra Lavandă

Vă aștept cu drag sâmbătă, 15 mai 2021, orele 10.00 – 14.00,  pentru a (re)face conexiunea cu Lady Quan Yin şi Flacăra Lavandă.

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeităţi din tradiţia Budistă. Ea este întruchiparea bunătății şi compasiunii. Ca şi Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigătele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezonează cu Maria, Mama lui Isus din tradiţia creştină şi cu zeiţa tibetană Tara.

Quan Yin, ca şi o adevărată Fiinţă Iluminată sau Bodhisattva, a jurat să rămână în planul terestru, refuzând să între în planurile superioare până când toate fiinţele vii îşi vor definitiva propriul proces de iluminare, eliberându-se astfel de ciclul dureros al naşterii, morţii şi reîncarnării. Sunt multe legende care evocă miracolele prin care Quan Yin îi ajută pe cei care o cheamă. Ca şi Artemis, Ea este Zeiţa Virgină care protejează femeile, le oferă o viaţă religioasă ca şi alternativă la căsătorie, şi îi ajută pe cei care îşi doresc copii, să li se înfăptuiască dorinţa.

Zeiţa Milei este unică în rândurile ierarhiei cereşti prin faptul că fiind complet lipsită de răzbunare şi de mândrie, ezită să îi pedepsească chiar şi pe acei cărora le-ar fi necesară o lecţie de viaţă severă. Indivizii care ar putea fi condamnaţi la o pocăinţă dureroasă în alte sisteme, pot să obţină renaşterea şi refacerea, chemând din inimă cu absolută sinceritate Graţia ei Divină. Se spune că şi pentru acel care îngenunchează sub sabia călăului pregătită pentru a lovi, un singur strigăt către Bodhisattva Quan Yin, va face ca acea sabie să cadă la pământ, ruptă în bucăţi.

Zeița Quan Yin oferă inițiatului și niște daruri speciale: Bijuteriile Lotusului.
Fiecare Bijuterie este impregnată cu diverse calități. Fiecare are propria sa culoare și corespunde unei anumite chakre sau poziții în câmpul energetic. La momentul actual se consideră că există câte unul pentru fiecare chakră (sau mai multe).

Quan Yin a denumit aceste construcții ”daruri”. Se consideră că Bijuteriile Lotusului sunt oferite persoanelor (numite Purtătorii Bijuteriilor), pentru ca chakrele acestora să evolueze, transformându-se în forme perfecte.

Detalii organizatorice:

  • Investiția personală: 330 lei sau 70 euro / persoană
  • Participarea se face prin plata avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă dacă te retragi cu 3 zile înainte).
  • ÎNSCRIERILE SE FAC la numarul de WhatApp 0733087250 până la data de 12 mai.
  • Puteți participa ONLINE (Zoom) sau fizic.
  • Dacă aveţi cristale de ametist, fluorină mov, violet şi alte pietricele sau bijuterii, vă rog să le aduceţi la inițiere.

Vă aștept cu drag să primim Bijuteriile Lotusului!

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier spiritual, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.