Tabăra de Constelații familiale – 9-14 martie 2024

Vă aștept cu drag, in perioada 𝟗.𝟎𝟑/ 𝟏𝟒.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝟓 𝐧𝐨𝐩𝐭𝐢/ 𝟔 𝐳𝐢𝐥𝐞 să „descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.”

În Constelaţii cuvintele vindecă. Nu orice cuvinte însă! Este vorba despre anumite fraze vindecătoare care ne permit să vorbim limbajul Sufletului în moduri care sunt eliberatoare pentru noi şi cei din jurul nostru – prieteni, iubiţi, soţi, cei dragi, familia, colegii, etc.

Baza acestor întâlniri o reprezintă constelațiile sistemice create de Bert Helinger, acestea fiind adaptate într-o metodă proprie, personală, creată din experiență, din lucrul cu oamenii. Este o metodă de adaptare mai eficientă de a primi răspunsuri, de a facilita vindecarea în corpul fizic, energetic și în arborele genealogic prin diferite metode: terapia ThetaHealing®, curățări, dezlegări, eliberări.

De ce recomand aceste Constelații de Lumină?

Sunt o metodă foarte eficientă și rapidă de a ieși dintr-un blocaj prezent, pentru a vedea clar ce este în interiorul tău ascuns, în subconștientul tău prin mesajele pe care le primești de la ceilalți participanți care câteodată chiar nu te cunosc și te-au întâlnit prima dată la acea constelație. Astfel rămâi uimit de veridicitatea mesajului și de autenticitatea lui, pentru că îți răspund cum ți-ai răspunde tu, sau cum știi tu că ar trebui să faci.

La aceste Constelații de Lumină pe care eu le facilitez, recomand participarea persoanelor care au mai fost la constelații, care au luat contact cu lumea spirituală, cu evoluția, cu dezvoltarea personală.

Este o formă de terapie destul de puternică, pe repede înainte, și pentru un incepător ar putea fi prea mult.

În unele constelații am fost martoră la vindecare împreună cu participanții, am fost martor la dezlegarea anumitor blesteme, la eliberarea anumitor boli din generații (venite pe generații).

Ce se întâmplă în cadrul Constelațiilor de Lumină?

Îți poți lucra orice temă, începând cu relația cu tine, cu chakrele tale, cu Supra-Sinele tău Divin, cu subconșitentul tău, cu sinele tău, cu partea de Lumină din tine, cu partea de Întuneric de care foarte mulți fug, până la relații de serviciu, prietenie, colaborare, relația cu misiunea ta personală, cu Ghizii tăi de Lumină, relația cu părinții, copiii, etc. Dacă există un blocaj sau dacă știi de un anume blestem sau blocaj care poate veni pe neam, jurământ, îl poți lucra conștient.

E recomandat ca a doua zi după constelații să te odihnești, să te relaxezi pentru a primi mesajele, pentru a le integra, pentru a le descărca și a te obișnui cu noua percepție, cu recomandările… energia fiind puternică, este posibil să dormi mai mult și atunci este nevoie să-ți dai voie să stai în liniște, să nu te duci în locuri zgomotoase, în aglomerație.

Răspunsul pe care îl primești în urma temei lucrate în constelații de lumină poate apărea foarte repede. Unii participanți au avut răspuns la tema lor imediat după terminarea constelației, alții la o zi, două… la o lună. În principiu, răspunsul nu întârzie să apară! Vei primi un răspuns, vei simți o îmbunătățire, o schimbare in comunicarea cu familia, cu prietenii, cu relația lucrată. Din experiența participanților cu care am lucrat, și din feedback-ul lor, modificarea temei pe care tu ai lucrat-o se simte in planul fizic, în cel mult 3 luni de zile!

Te invit să urmărești aceste emisiuni pentru a-ți face o idee despre ceea ce se întâmplă într-o constelația facilitată de mine:

Constelații de Lumină

Constelații familiale, constelații de business

Detalii organizatorice

Tarif 2.650 lei/ persoana daca te inscri pana pe 18 Februarie .
Tarif 2.800 lei / persoana daca te inscri dupa 18 Februarie.

Locurile sunt Limitate!

• Acest tarif asigură cazare 5 nopti, 2 mese pe zi (mic dejun si cina) si Constelatii Familiale!

• Transportul si intrarile la obiectivele turistice ti le asiguri personal.

• Inceperea evenimentului este pe data de 9.03.2024 la ora 14:00 si vom incheia in data de 14.03.2024 la ora 12:00.

• Toate persoanele participante isi lucreaza tema/ temele!

• Vom face pauze de ceai, cafea, masă (în funcție de necesitățile grupului).

Înscriere

• Plata avansului este de 1150 lei (suma nerambursabila daca alegi sa nu participi).
• Pe WhatApp 0733 087 250 (Laura Dinu)
• Pe WhatApp 0724 932 719 (Vasilica Precup)

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual – Fondator Clarity Academy
Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.