28 septembrie, o energie electromagnetică va provoca schimbări spirituale omului

Luna septembrie este considerata perioada in care va fi sfarsitul lumii, asta dupa ce o cometa va lovi Pamantul, iar civilizatia va disparea. Adevarul e insa altul! O energie electromagnetica uriasa va provoca schimbari inclusiv la nivel celular!

Un celebru doctor in bioelectromagnetica avertizeaza omenirea ca, pe data de 28 septembrie, va avea loc un val de eruptii solare care vor duce la o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice. Simon Atkins crede ca eruptiile solare de la finele lunii septembrie, vor provoca o „schimbare de frecventa” in constiinta.

Energia cosmica este denumita „Valul X” (Wave X), iar doctorul Atkins, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca va avea loc un „val de evolutie”.

Prognozele arata ca schimbarea de frecventa va avea loc in intervalul 23-28 septembrie, iar Atkins sustine ca va exista o incercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie.

Exista chiar si o predictie exacta a momentului, Atkins anuntand ca, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii si producand o schimbare de ADN instantanee.

Efectul imediat este ca fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate in a 5-a dimensiune.

A cincea dimensiune poate fi Raiul sau Iadul

Matematicianul Eli Rips porneste de la unul dintre cele mai vechi texte ale Bibliei care vorbeste despre o a cincea dimensiune si face apoi o serie de calcule. Einstein a stabilit deja ca timpul este a patra dimensiune a spatiului. In afara de Biblie si in Tora este scris: „…exista in afara timpului un adanc al binelui si un adanc al raului”.

De aici, putem lesne trage concluzia ca pe langa lungime, latime, inaltime, si timp, spatiul existentei noastre contine in sine Raiul si Iadul. Cat de evidente ni se par acum intelepciunile: „dupa fapta si rasplata”, sau „cine seamana vant, culege furtuna”, „cine scoate sabia, de sabie are parte”… pornind de la principiul actiune-reactiune.

Sursa – efemeride.ro

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.