EXCURSIE 21-22.09.2013 Triunghiul magic: CETATUIA-NAMAIESTI-CORBII DE PIATRA

IMG_0342Se spune că cele trei mănăstiri rupestre din judetul Argeș formează un triunghi echilateral, cu latura de 20 km, însă poziționarea pe hartă infirmă această teorie. Ce este cu adevarat important, însă, e să aflăm legendele de care au fost înconjurate de-a lungul timpului și, bineînțeles, sa vizităm aceste locuri desprinse parcă din altă lume, să le simțim parfumul și să ascultăm cu urechile noastre ce au de spus.

Plecarea se face samnabata dimineata, se viziteaza cele trei manastiri, seara ajungem la pensiune, ne cazam si ne „simtem” bine, duminica dimineata se serveste micul dejun, cine vrea… si plecam incet in armonie si liniste in suflet spre casutele noastre.

Pretul acestei excursii initiatice este de 110 lei/persoana, include cazarea, manualul si profilul energetic (trimis dupa aceasta excursie).

Cei care doresc sa mearga, ii rog sa ma anunte la dinu[.]laura2014[@]gmail.com si sa plateasca un avans de 50% pana luni, 09.09.2013.

Un comentariu la „EXCURSIE 21-22.09.2013 Triunghiul magic: CETATUIA-NAMAIESTI-CORBII DE PIATRA”

  1. Au fost 2 zile extrem de frumoase. Energia zonei este linistitoare pentru suflet. Cel mai aproape de sufletul meu au fost Corbii de Piatra cu misterul pe care ni-l propune si pentru integrarea in comunitate si Cetatuia Negru Voda pentru ca ne-a primit sa meditam deasupra lumii.

    Drumul initiatic spre Cetatuia scotea teme la fileu cu fiecare piatra care ne insotea pasii. Un drum pe care aproape il facem zilnic, fara sa il constientizam.

    Multumim!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.