7 Arte cu Laura Dinu | Terapeut Theta Healing

Marți 15.12.20 de la ora 20.00, vă invităm la o nouă ediție a emisiunii 7 Arte, live pe www.bizilive.tv
Emisiunea își propune să aducă în fața publicului inițiativele, platformele și antreprenorii din domeniul cultural: carte, teatru, muzică, dans, artă, film, literatură.
Acestea generează și împărtășesc produse culturale relevante pentru patrimoniul cultural, cu ajutorul perspectivelor și ideilor lor unice și implicarea comunității în procesul de schimbare.

Invitatată specială: Laura Dinu | Terapeut Theta Healing, consilier dezvoltare personală și spirituală.

Temele discuției:

  • Cum ne pregătim pentru Noul An 2021?
  • Ce presupune intrarea într-o noua etapa a omenirii, despre care se tot vorbește?
  • Cum ne putem adapta mai bine pentru această schimbare de paradigmă?
  • La ce renunțăm și ce trebuie sa învățăm, să dezvoltăm în viețile noastre?
  • Care vor fi schimbările principale în anul 2021?

Despre Laura Dinu:

Laura Dinu organizează, de peste opt ani, pentru cei interesați de spiritualitate și dezvoltare personală cursuri, evenimente și excursii în zone cu semnificație specială atât in tară, cât și în străinătate. Ultima excursie a avut loc in Egipt, în toamna anului 2020.

Prin rezolvarea unor situații de viață prin care Laura Dinu a trecut, și în urma meditațiilor și a studiului individual, precum și a numeroase cursuri urmate, a fost ghidată să împărtășească din experiențele proprii și sa-i ajute pe cei care se confruntă cu aceleași probleme pe care le-a avut și ea în trecut.

Despre Formatul Emisiunii:

Antreprenorii culturali utilizează comunicarea persuasivă și puterea exemplului personal pentru a schimba atitudini, credințe și comportamente. Făcând acest lucru, ei schimbă lumea în bine!
Ne dorim să contribuim la dezvoltarea abilităților antreprenoriale pentru persoanele implicate în activitați culturale, prezentând modele de succes de artiști, scriitori, muzicieni, actori, dansatori, curatori.
Antreprenorii culturali devin treptat o figură centrală în procesele culturale contemporane.
Aceștia au potențialul de a satisface nevoile publicului și ale pieței și de a contribui la dezvoltarea orașelor și la revitalizarea anumitor regiuni.
De asemenea, pot fi factori de dezvoltare socială prin implicarea comunității și prin poziționarea artelor ca o poartă către schimbarea transformațională.

Despre Realizatoare Emisiunii:

Sandra Ecobescu este Președinte al Fundației Calea Victoriei și s-a alăturat proiectului BiziLive TV pentru o serie de emisiuni prin care își propune să abordeze teme diverse de dezvoltare personală, cultură, educație, inovație în domeniul cultural și educațional, alături de colaboratorii săi, partenerii și prieteni ai fundației.
Subiectele abordate vor fi foarte diverse, din domenii culturale și umaniste, cum ar fi – istorie și civilizație, scriere creativă, folclor, antropologie, filozofie, diplomatie, fotografie, actorie, psihologie, spiritualitate, jurnalism, astronomie, arte plastice, istorie artei, cursuri vocaționale pentru adolescenți, muzică.

Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.tv/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.