Actualizări – Mai 2017

Ne aflăm în mijlocul unei schimbări imense, întrucât următorii 144 de ani din următoarea Epocă au început săptămâna trecută. Este o energie spiralantă care ne împinge afară din dimensiunea a 3-a, și de aceea este posibil să avem o senzație de amorțire, dezorientare, de a fi în două lumi în același timp. Vălurile amneziei se ridică sistematic din 2012, iar noi ne vom aminti din ce în ce mai mult.

Multe dintre sufletele încarnate acum au mai fost aici înainte, așadar și în starea extrem de avansată și sofisticată tehnologic a dimensiunii a 7-a. Sufletele noastre își amintesc toate acestea. Este acea cunoaștere interioară, dincolo de orice poate înțelege mintea. Amintiți-vă că faceți parte dintr-un plan măreț, și nu mai permiteți nimănui să vă țină prizonier în dimensiunea a 3-a. Sunteți în proces de transcendere a acesteia, așadar tot ceea ce credeați că este real se dizolvă, făcând loc unei noi realități și unui tip de viață mult mai evoluat. Această viață se află în interiorul vostru, în fiece clipă.

you

Fiecare va simți schimbările în funcție de viteza cu care evoluează. Interconexiunea se face acum simțită, acea conexiune cu Mama Pământ, cu tot ceea ce este, cu ființele umane și cu tot ceea ce se află pe Pământ și dincolo de el. Nu mai există văluri între lumi, și nici între dimensiuni. Este un imens flux energetic de schimbări alchimice, de tranziție dintr-o stare în alta, într-o stare a Ființei mult superioară. Nu vă lăsați păcăliți de lume și de întâmplările din ea. Nu vă lăsați prinși în ițele încurcate ale oamenilor, căci ale sunt doar remanențele vechii dimensiuni a 3-a și a tot ceea ce nu mai funcționează pentru noi, a tot ceea ce nu mai are putere asupra noastră, întrucât suntem în procesul de a transcende toate acestea!


Articol preluat, Dayanara: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/05/31/actualizari-mai-2017/

Articol original, Judith Kusel: https://www.facebook.com/judith.kusel?fref=ts

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.