ARHANGHELUL MIHAIL

archangelmichael237x3001Arhanghelul Mihail deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii. Arhanghelul Mihail ne ofera protectie spirituala si fizica si poate fi invocat oricand si oriunde. Cind aveti nevoie de ajutor, chemati-l in felul urmator:

„Arhanghel Mihail, te rog ajuta-ma. Am nevoie de protectia si asistenta ta”

Puteti vedea flash-uri minuscule albastre ce sclipesc ca un diamant expus la Lumina, atunci cand arhanghelul este langa voi, iar acesta este semnul lui ca este cu voi. Arhanghelul Mihail ofera curaj si protectie atunci cand sunteti speriati si va va ajuta ghidandu-va atunci cand va simtiti pierduti si simtiti ca ati pierdut directia in viata.

La fel ca si ceilalti Arhangheli si Ingeri, Mihail nu are nevoie de o anumita ceremonie si cu o simpla cerere de ajutor adresata lui, va raspunde imediat. Cand il chemati sa va asiste, puteti deasemenea vizualiza o Raza de Lumina Albastra in jurul vostru, care trece prin voi si care va introduce in frecventa protectiei arhanghelului si a Primei Raze – Raza Albastra a Protectiei.

Simtiti si vedeti aceasta Lumina Albastra ce va inconjoara incepand din zona capului si pana la cea a picioarelor, intr-o maniera calma si ocrotitoare, ce va ajuta sa va eliberati de orice teama si vulnerabilitate pe care le experimentati in acel moment. Simtiti Raza Albastra patrunzand in Chakra Coroanei, trecand apoi prin toate celelalte Chakre, prin corpul vostru si iesind prin picioare in pamantul de sub voi. Pe masura ce Raza Albastra paraseste trupul vostru, simtiti si constientizati cum fiecare senzatie de teama si vulnerabilitate va parasesc deasemeni si sunt inlocuite cu Curajul si Protectia pe care Arhanghelul Mihail vi le ofera. Acceptati Protectia si Curajul lui, impreuna cu Iubirea pe care v-o daruieste, si oferiti-i multumiri sincere.

Sabia Arhanghelului Mihail va poate ajuta ca sa taiati si sa indepartati orice legatura negativa pe care o aveti in viata voastra, in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti. De multe ori ne simtim, ca si cum ceva ne secatuieste de puteri, atunci cand ne aflam in compania anumitor persoane. Vizualizand Sabia Arhanghelului Mihail, ce taie legaturile ce ne conecteaza la energia acelor persoane, ne vom simti eliberati de orice senzatie de neplacuta.

Pur si simplu vizualizati un fir alb ce va leaga de acea persoana sau situatie ce va face sa simtiti ca va scade puterile, si apoi vedeti Sabia Arhanghelului Mihail, ce taie acel fir. Simtiti Protectia si Iubirea ce va invaluie atunci cand arhanghelul este langa voi, simtiti Raza Albastra in jurul si in interiorul vostru.

ARH.MIHAILArhanghelul Mihail va poate ajuta deasemeni, sa curatati de negativitate o camera sau o cladire. Vizualizati-l invaluit in Lumina Albastra a Primei Raze si simtiti cum Lumina Albastra umple toata camera. Vizualizati cum Lumina Albastra indeparteaza negativitatea si o inlocuieste cu Caldura si Protectie. In timp ce ultimul strop de negativitate se indeparteaza, vizualizati cum Sabia Arhanghelului Mihail taie firul de legatura cu ea, eliberand astfel toata negativitatea.

Arhanghelul Mihail va auzi intotdeauna chemarea voastra – cand sunteti inspaimantati sau cand simtiti nevoia de protectie – pur si simplu rugati-l sa fie langa voi, fiind gata sa va protejeze in orice situatie ce va cauzeza teama.

Un comentariu la „ARHANGHELUL MIHAIL”

  1. Nu stiam mai nimic despre asta fiind o persoana ortodoxa. Povestea mea incepe astfel. La doua nopti dupa o criza urita de spasmofilie prima in viata mea eram complet epuizata de frica si panica gindiinduma cum va fi urmatoare chiar si cu reteta medicala . M am trezit din somn la 3 dim. Si linga canape cu spatele la fereastra si fata spre miine un barbat care l am simtit atit de puternic si cald in acceast timp astepta sa deschid ochii. M am asezat in fund am privit prin camera telev. Se stinsese baietelul dormea . Acel barbat m a intrebat asa de calm de ce trebuie sa fiu asa sa am atita teama. Iar eu am rasp. Pai cum dak eu am ramas intepenita si mia fost atit de rau. Im acel moment zicindu mi sa mu imi mai fie frica niciodata k prin mime curge doar lumina albastra.Am vazut pur si simplu cum curgea in toate venele corpului accea energie akbastra iar apoi mi a zis cu mina aratindu mi tavanul di camera k tot ce ma inconjoara este doar lumina accea albastra care se vedea f f f f clar cum circula deasupra mea va spun cu mina pe inima am inceput sa caut pe internet si dupa accea am stiut ca a fost arhanghelul mihail. Atita protectie si caldura nu am sintit niciodata k in acea noapte. Cind mai am cite o astfel de criza pur si simplu ma gindesc la el il chem si parca totul dureaza doar citeva secunde si incep sa imi revin V am scris cu lacrimi in ochi pentru k m am regasit intrun totul

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.