Atelier de echilibrare și activare a chakrelor

Te aștept pe 6 – 7 februarie 2021 orele 10.00 – 16.00 la un Atelier de curățare – eliberare – vindecare – echilibrare a chakrelor (centrii energetici) din corpul fizic și din aura ta.

Există 7 chakre principale prin intermediul cărora circulă energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din creștetul capului până la baza coloanei vertebrale – coccis) în punctele principale ale sistemului nervos central (ex: sacral, lombar, toracal, cervical). Conceptul de chakra îl regăsim atât în hinduism cât și în budism.
Chakrele sunt conectate prin intermediul unor fluxuri de energie și au rolul de a-ți regla contactul cu universul.
Chakrele sunt canale de energie ce îți străbat tot corpul. Viața și sănătatea ta curg prin acestea. Dacă una sau mai multe dintre chakrele tale sunt blocate, întreg sistemul tău va fi afectat.
Chakrele funcționează asemenea unor baterii – primesc, stochează și emană energie, interacționând cu energia universală. Energia pe care o emană aceste chakre circulă continuu între ființa ta și Univers, fiind în strânsă legătură cu starea ta de sănătate. Cu alte cuvinte, orice blocaje sau restricții în felul în care circula aceste energii, determină o funcționare defectuoasă a întreg organismului. Aceste probleme de funcționare se reflectă direct în bolile pe care le avem, disconfort, temeri, deficit energetic sau dezechlibre emoționale. Chakrele sunt conectate la întreg spectrul de experiențe umane pe care le trăim clipă de clipă de-a lungul vieții, corespund unor diverse nivele (anatomic, psihologic), niveluri arhetipale, stadii ale vieții.
Cu alte cuvinte, tot ceea ce trăim, toate experiențele în relație cu noi înșine sau cu cei din jurul nostru – prieteni, rude, colegi, persoane pe lângă care trecem, cu natura, locurile prin care trecem, vorbele pe care le auzim, textele pe care le citim, gândurile pe care le emitem, și chiar obiectele cu care interacționăm, toate acestea își pun “amprenta energetică” asupra noastră într-o măsură mai mare sau mai mică.

CE BENEFICII OBȚII DE LA ACEST CURS?

  • Identifici, cureți și echilibrezi chakrele;
  • Pleci mai ușor, curat și conectat cu corpul tău fizic și energetic;
  • Înveți metode de echilibrare a corpului – minții – sufletului;
  • Primești informații depre cristale, plante, frecvențe benefice pentru echilibrarea chakrelor.

Detalii organizatorice:

  • Investiția personală: 420 lei / 90 euro / persoană
  • Participarea la acest curs, se face prin plata avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă dacă te retragi cu 3 zile înainte).
  • ÎNSCRIERILE SE FAC la numarul de WhatApp 0733087250 până la data de 3 februarie.
  • Vom face pauze de ceai, cafea, de masa (în funcție de necesitățile grupului).
  • Dacă aveți cristale, vă rog să le aveți la dvs.
  • La acest Atelier puteți participa online sau fizic.

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Fondator Clarity Academy

Echilibrul începe în inteior!

Cu ușurință și fără efort

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.