Atelier pentru copii – Mos Nicolae si TethaHealing

Vine Mos Nicolae !!!

Vineri 06 decembrie 2019, orele 17-20, ne jucam cu imaginatia noastra.

Ofera-i copilului tau cel mai util cadou . Un atelier in care el se descopera cat este de special folosindu-si imaginatia , unde invata sa se relaxeze iar prin contextele create, toti copiii ajung sa se imprieteneasca si sa discute liber despre tot ce simt, sa fie buni unii cu altii si sa lucreze in echipa.
Identificam si eliminam impreuna convingerile care il limiteaza si nu ii permite copilului dvs. sa devena genial (“Colegul meu este mai destept decat mine la……”)
Identificam si eliberam frici ( “Mi-e frica de intuneric”, “Mi-e frica sa stau singur in casa”, “Mi-e frica de caini”, “Mi-e frica de doamna invatatoare”…….etc)
Scoatem la lumina si schimbam tipare verbale care ne incurca evolutia ( “Eu nu voi reusi niciodata sa….”, “Nu ma descurc la…”, “Nu stiu sa…….”…etc).

Vorbim despre increderea in sine, despre puterea recunostintei , despre gandurile dominante si cum ceea ce gandim se intoarce la noi, cum sa fim atenti la cuvintele pe care la rostim si cum sa formulam dorintele. (scriem scrisoarea catre Mos Craciun).

Grupa este mica, de maxim 10 copii astfel incat fiecare participant sa primeasca atentie personalizata.

Atelierul este sustinut de Terapeut ThetaHealing Daniela-Flavia Helici,
(Trainer, Consilier de dezvoltare personala , Hipnoterapeut, NLP- Practitioner, absolvent Metoda Silva).

Pentru ca suntem in luna cadourilor, pretul acestui atelier este de 100 RON/copil si include apa, snacks-uri si bomboane de ciocolata, iar la final copiii vor primi o surpriza.

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti email pe adresa : helicidaniela@gmail.com unde sa mentionati numele copilului, data nasterii, daca copilul are alergii sau intolerante la gluten, lactoza sau altele.
Locatia va fi anuntata participantilor.

Sa aveti sarbatori minunate!

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.