Atelierul de echilibrare si activare a chakrelor – 25-26 Iulie 2020

Te astept pe 25 – 26 Iulie 2020 incepand cu ora 10.00 -14.00 la un Atelier de curatare – eliberare – vindecare- echilibrare a chakrelor (centrii energetici) din corpul fizic si din aura ta.

Exista 7 chakre principale prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din crestetul capului pana la baza coloanei vertebrale – coccis) in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: sacral, lombar, toracal, cervical). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism.
Chakrele sunt conectate prin intermediul unor fluxuri de energie și au rolul de a-ți regla contactul cu universul.
Chakrele sunt canale de energie ce îți străbat tot corpul. Viața și sănătatea ta curg prin acestea. Dacă una sau mai multe dintre chakrele tale sunt blocate, întreg sistemul tău va fi afectat.
Chakrele funcționează asemenea unor baterii—primesc, stochează și emană energie, interacționând cu energia universală. Energia pe care o emană aceste chakre circulă continuu între ființa ta și Univers, fiind în strânsă legătură cu starea ta de sănătate. Cu alte cuvinte, orice blocaje sau restricții în felul în care circula aceste energii, determină o funcționare defectuoasă a întreg organismului. Aceste probleme de funcționare se reflectă direct în bolile pe care le avem, disconfort, temeri, deficit energetic sau dezechlibre emoționale. Chakrele sunt conectate la întreg spectrul de experiențe umane pe care le trăim clipă de clipă de-a lungul vieții, corespund unor diverse nivele (anatomic, psihologic), niveluri arhetipale, stadii ale vieții.
Cu alte cuvinte, tot ceea ce trăim, toate experiențele în relație cu noi înșine sau cu cei din jurul nostru—prieteni, rude, colegi, persoane pe lângă care trecem, cu natura, locurile prin care trecem, vorbele pe care le auzim, textele pe care le citim, gandurile pe care le emitem, și chiar obiectele cu care interacționăm, toate acestea își pun “amprenta energetica” asupra noastră într-o măsură mai mare sau mai mică.

CE BENEFICII OBTII DE LA ACEST CURS?

 • Identifici, cureti si echilibrezi chakrele;
 • Pleci mai usor, curat si conectat cu corpul tau fizic si energetic;
 • Inveti metode de echilibrare a corpului – mintii – sufletului;
 • Primesti informatii depre cristale, plante, frecvente benefice pentru echilibrarea chakrelor.

Investitia personala : 330 lei /70 euro/ persoana

Inscrierile se pot face pana la data 22 Iulie 2020.

La acest Atelier poti participa online sau fizic .

Numarul perticipantilor fizic este de : 8 persoane.

Inscrierea se face la adresa de email : contact.lauradinu@gmail.com sau la numarul de whatapp 0733087250 unde vei primi informatii despre efectuarea platii.

Vor fii pauze de confort si pauza de masa.
Daca aveti cristale, va rog sa le aveti la dvs.

Atelierul este sustinut de Terapeut Theta Healing Laura Dinu.

Echilibrul incepe in inteior!

Un comentariu la „Atelierul de echilibrare si activare a chakrelor – 25-26 Iulie 2020”

 1. Doamna Dinu,

  țin sa va mulțumesc din suflet pentru cursul de ieri și astăzi, care ma ajutat sa ma regăsesc 🙏 ca om / ca fiinta divina 🕊.
  Cu maxima recunostinta mulțumire și bucurie ✨ Ana-Maria

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.