Călătorie inițiatică în Peru

15 iunie – 01 iulie 2021

Peru în imagini

Principalele ingrediente vitale care fac din Peru un loc atât de important, sunt vindecarea și transformarea.

Îți dorești cu adevărat să trăiești o experiență magică? Vino alături de noi într-o călătorie uimitoare de trezire spirituală prin ținuturile sacre și magice din Peru. Această călătorie spirituală ne oferă posibilitatea de a păși într-o experiență cu adevărat magică, fiind purtați către cele mai înalte nivele ale conștiinței prin practicarea de ritualuri și ceremonii de vindecare oferite de către șamanii Shipibo și Q’ero, în unele dintre cele mai puternice site-uri din Peru.

În această călătorie sunteți invitați să simțiți în liniștea naturii, bătăile inimii Pachamama (Mama Pământ) în vibrațiile transformatoare ale civilizației antice Inca. Atingem ușor memoria ancestrală, când vom explora ruinele Incașe, permitând inimii să se deschidă la descoperirea tainei și experienței mistice pe care Mama Pământ ne-o oferă fiecăruia dintre noi. Primim binecuvântarea munților sacri, Apus și ne purificăm spiritul prin intermediul plantelor sacre alături de maeștrii șamani autentici.

De ce Peru?
Peru este o țară ca nici o alta. Este un loc care fie te cheama, fie nu. Dacă citești acest anunț, atunci înseamnă că ai simțit deja cu siguranță chemarea de a veni aici! Peru este una dintre cele mai frumoase, interesante și mistice țări pe care probabil îți dorești să o vizitezi și aici găsești într-adevar plăcerea să-ți trăiești propria aventură spirituală. Dacă dorești să te conectezi mai profund cu Pachamama (Mama Pământ), să vezi locuri minunate care îți vor lua respirația și vrei să înveți despre înțelepciunea spirituală străveche a șamanilor, acum mai mult ca oricând, ai ocazia să alegi locul unde trebuie să fii.

Înțelepciunea antică în lumea modernă:
Din păcate, culturile occidentale au pierdut aproape complet legătura cu tradițiile spirituale antice care prosperau înainte de a fi etichetate ca distructive de avalanșa, aproape de neoprit, a religiei organizate. Au fost decimate tradițiile șamanice și ’’păgâne’’ în Europa, s-a făcut o încercare destul de bună pentru a face același lucru și în Peru, dar din fericire nu au avut destul de mult succes. Multe dintre vechile tradiții spirituale și samanice din Peru au supraviețuit atacului pentru că șamanii au reușit să stea ascunși timp de mai multe sute de ani. Acum, pentru că lumea în cele din urmă începe să se trezească, aceste tradiții sunt re-descoperite și re-învățate.

Un teren plin locuri sacre și minuni naturale:
Peru înseamnă acasă pentru mulți dintre noi, dar și cele mai multe dintre locurile misterioase și inspiratoare de pe planetă. Lista locurilor pe care le vom vizita în Peru include Ausangate(Muntele curcubeu), Machu Picchu, Ollantaytambo, Pisaq, Moray, Cusco, Saqsaywaman, Q’enqo, Tipon plus multe alte minuni naturale, cum ar fi uimitoarea junglă Amazoniană.

De ce jungla?
O călătorie sacră în Peru nu ar fi completă fără a avea experiența cu Mama Vindecătoare, liana sacră a sufletului. Ea este mama tuturor plantelor, mama tuturor medicamentelor și în opinia mea, un dar de la Dumnezeu pentru omenire. Nu există cuvinte care să poată descrie în mod adecvat ceea ce se poate întâmpla cu tine în timpul unei experiențe, având în vedere că este o plantă maestru de pe această planetă care poate schimba viețile oamenilor atât de radical, de repede și de complet într-o perioadă scurtă de timp. Planta maestru poate aduce vindecare pe fiecare nivel al ființei voastre – fizic, mental, emoțional și spiritual. Experiența poate fi uneori copleșitoare și intensă, dar cu siguranță ieșim din această experiență simțind strălucirea și lumina din noi. Anul acesta vor fi 10 zile în care vom lucra cu plantele. În acestă perioadă vom urma o dietă pe care șamanii Shipibo o țin în mod normal foarte mult timp, pentru vindecare și pentru a învăța medicina plantelor.

Valea Sacră a incașilor:
După ce părăsim Cusco ne vom îndrepta către Valea Sacră a incașilor, o vale magnifică, cu priveliști uimitoare, care de fiecare dată reușește să ne taie răsuflarea! Acesta este unul din locurile noastre preferate din Peru și energia din vale este incredibilă. Nu este greu de înțeles de ce această vale a fost considerată atât de sacră de către șamanii incași. Aici vom petrece 7 zile în care vom vizita mai multe locuri frumoase, printre care: Pisac – un sat frumos, situat sub unul dintre cele mai impresionante temple Inca din Valea Sacră. O ruină mare care se desfășoară în jurul unui munte, având o parte care conține Templul Soarelui. Ollantaytambo este un oraș și un site arheologic Inca situat la o altitudine de 2792 m care în timpul Imperiului Inca a fost proprietatea regală a împaratului Pachacuti, care a construit orasul și un centru ceremonial. Moray – acest site incredibil conține multe terase agricole concentrice. Studiile atestă că a fost un laborator agricol în care incașii au creat diferite micro-climate cu scopul de a crește o mare varietate de culturi.

Machu Picchu – orașul pierdut al incașilor:
Machu Picchu a fost desemnat ca fiind una dintre minunile lumii și nu e greu de înțeles de ce. Acesta este cu adevărat o realizare uluitoare care ne va umple cu venerație și uimire din momentul în care ajungem acolo. Doar pășind în acest loc este suficient pentru a-ți ridica conștiința la un nivel cu totul nou! Machu Picchu este cunoscut ca „orașul pierdut al incașilor”, „Orașul Luminii pentru initiați”! Este un loc de putere antică, foarte sacru, alimentat de rețele energetice naturale foarte puternice. Convingerea șamanică este ca Machu Picchu a servit ca un centru de inițiere pentru cunoștinte superioare.

Aceasta este o călătorie sacră pentru cei care sunt interesați de abilitățile lor și de extinderea propriei conștiințe.

Ne place să facem apel la oamenii care au descoperit spiritualitatea din ei înșiși. Aceasta este o călătorie în care numele jocului este echilibrul și integritatea.

Pentru a avea o experiență armonioasă poți lua în considerare această călătorie în cazul în care:
• Ești sincer și deschis cu tine însuți
• Cauți să aprofundezi înțelegerea spirituală și extinderea conștiinței
• Ai simțul umorului și nu te iei prea în serios
• Îți place să urezi bun venit provocării de a fi în afara zonei de confort
• Îți place să călătorești împreună cu alte persoane
• Ai spiritul tânăr, indiferent care este vârsta ta fizică

Pe parcursul acestei călătorii vom călca pe urmele celor mulți, care au fost aici înaintea noastră… și totuși vom descoperi unicul, povestea noastră proprie în acest peisaj uluitor.

Călătoria este organizată de:

Laura Nicoleta Dinu – terapeut ThetaHealing de peste 5 ani, practicant și îndrumător spiritual, coach dezvoltare spirituală de peste 8 ani, practicant de terapii și practici spirituale (Reiki, Constelații familiale, etc…), îmbinat cu darurile și clarurile native, a susținut de-a lungul anilor terapii individuale, cursuri, workshop-uri, ateliere, conferințe și călătorii inițiatice în țară și în străinătate.

Misiunea ei este de a identifica, curăța, dezlega și elibera credințe limitative, programe, tipare, implanturi personale, dar și venite pe linie genealogică, din alte întrupări sau trimise de alte persoane.

Astfel oferă îndrumare, călăuzire și protecție la nivel subtil pentru a putea să evoluezi material și spiritual cu usurință și fără efort, spre binele tău suprem.

O puteți urmări pe:

împreună cu:

Vasile Sturzu

Practicant al șamanismului, terapeut în medicina șamanică Inca, îndrumător spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat în medicina energetică a șamanilor Incași. Am fost format și acreditat cu drept de predare a acestei cunoașteri în cadrul școlii formată de Chris Waters – acreditată de Alberto Villoldo în practicile șamanice Inca.

În anul 2012 am călătorit pentru prina dată în Peru, unde am început să lucrez atât cu șamani Q’ero din Anzi cât și cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca și dieta cu plantele maestru vindecătoare. Am studiat și am pășit pe calea vindecării de sine de multă vreme trecând prin mai multe procese și inițieri care mă definesc în prezent și m-au ancorat mai mult în ceea ce este cu adevărat această lume, ajutându-mă să văd realitatea și având dorința de a împărtăși cu toți această cunoaștere și de a transmite mai departe învățăturile sacre primite de mine. De atunci anual organizez călătorii inițiatice în Peru, cursuri, ateliere și sesiuni individuale de indrumare și vindecare.

https://ayni-experience.com/calatorii-initiatice/88-calatorii-peru/131-ayni-journey

Programul calatoriei:
– 15 iunie – 01 Iulie 2021 
– 15 Iunie – Aterizam în Lima unde rămânem peste noapte
– 16 Iunie – Zburăm din Lima în Cusco de unde vom merge în Valea Sacră – Pisaq
– 17 Iunie – Vizităm site-ul Pisaq unul dintre puternicele locuri din Peru și vom avea prima ceremonie cu Șamanii Q’ero
– 18 Iunie – Vizităm site-ul arheologic Ollantaytambo și vom participa la a doua ceremonie cu șamanii Q’ero
– 19 Iunie – Plecăm la Machu Picchu unde ne petrecem ziua conectându-ne cu energía locului, după care revenim în Ollantaytambo
– 20 Iunie – Plecăm din Ollantaytambo vizităm Moray, unde avem a treia ceremonie cu șamanii Q’ero, după care ne întoarcem în Cusco
– 21 Iunie – Mergem pe Muntele Ausangate – Muntele Curcubeu care are o mare semnificație în tradiția Inca.
– 22 Iunie – Vom vizita site-urile arheologice de lângă Cusco Saqsayhuaman și Tambomachay, Qenqo, Puca Pucara după care plecăm în Lima unde rămânem peste noapte.
– 23 Iunie – Plecăm din Lima spre Iquitos unde vom avea 9 zile de dieta cu plante
– 23 Iunie – 01 Iulie – Dietă cu plante, saună, baie cu plante
– 01 Iulie – Plecam din Iquitos spre Lima și apoi spre București

Costul Călătoriei:  Costul total al călătoriei este de 3700 EURO în care sunt incluse: 

• Toate zborurile interne Peru (Lima-Cusco-Iquitos-Lima)
• Cazarea în hoteluri de 3-4 stele în Valea Sacră, iar în Iquitos vom sta la lodge unde se va ține dieta cu plante și ceremoniile cu Ayahuasca.
• Cazarea și toate mesele inclusiv pentru excursii.
• Transportul cu autocarul pe toată durata călătoriei.
• Biletele de tren și taxele de intrare în Valea Sacră și Machu Picchu
• Dieta și sesiunile cu Ayahuasca
• Ceremoniile și inițierile cu shamanii Q’ero
• Ghid și Traducător
• Asigurarea medicală obligatorie (se va face pentru tot grupul) 

Nu sunt incluse:
• Biletul de avion România – Peru pe care daca îl achiziționăm individual sau dacă oferta de grup este mai bună vom lua pentru tot grupul.   
• Apa, sucurile și restul băuturilor pe care fiecare va dori să le servească și eventualele atenții pentru ghizi și șoferul nostru.
• Sesiunile individuale de vindecare cu șamanii, costul unei sesiuni individuale cu șamanii Q’ero fiind de 50 USD.

Plata Călătoriei:
• La înscriere se plătește suma de 700 EUR
• Până în data de 15 Februarie 2021 se va plăti suma de 1000 EUR din costul călătoriei.
• Până în data de 15 Aprilie 2021 se va plăti suma de 1000 EUR din costul călătoriei
• Diferența de 1000 EUR din costul călătoriei se va achita în prima seară din Peru.

Pentru alte detalii și înscrieri ne puteți contacta:

Acte Necesare:
• pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie
• în cazul în care vor fi cerute alte măsuri din cauza situației actuale vom comunica din timp. 

Rezervările sunt personalizate și nu se poate returna avansul dat la înscriere, pentru că sunt percepute penalități pentru orice rezervare anulată.

Pentru a afla mai multe informații despre călătoriile/excursiile/taberele inițiatice pe care le organizez, te invit să urmărești emisiunea: Călătorii inițiatice – cum le pregătim

Vă așteptăm cu drag!

Un comentariu la „Călătorie inițiatică în Peru”

  1. Am plecat de la o călătorie Peru, Chile pe cont propriu cu mașină închiriată. Până la urmă, n-am mai ajuns în Peru, am fost cu vaporul Chile, Antarctica, Falkland, Uruguay, Argentina.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.