Ce sunt Mantrele si cu ce te ajuta ele?

Mantrele pot fi un grup de litere, sau o fraza intreaga: OM, AUM, Amin, Iisus, „Faca-se voia ta!”, „Doamne Iisuse Christoase, miluieste-ma pe mine fiica ta”, etc.

i am love lauradinu.ro thetahealingO mantră pe care eu am folosit-o foarte mult am invatat-o de la o prietena care imi povestea cum se curata ea pe maini dupa sedintele de terapie Reiki: „Ma curat, ma dezleg, ma eliberez, ma iubesc, ma accept si ma iert total si profund asa cum sunt”. Mi s-a parut foarte lunga fraza, insa ce a ramas si ce a functionat ca mantra personala pentru mine era: „Ma iert, ma accept, ma iubesc total si profund asa cum sunt.” Aceste cuvinte au fost pentru mine chei catre Cerurile Ceresti. Le-am repetat 6-8 luni de zile (atat am avut eu nevoie) in momentele cand spalam vasele, dadeam cu aspiratorul, cand calcam, cand incepeam/terminam meditatiile, cand mergeam pe strada, la cumparaturi… oricand nu faceam o activitate care sa-mi solicite prezenta in actiunea / discutia / situatia respectiva.

La inceput o spuneam ca pe o poezie pe care nu o credeam, nu o simteam, fiind cuvinte goale pentru mintea mea. Tot repetandu-o, am inceput sa o simt si sa plang, sa rad, sa ma bucur.. a inceput sa ma doara corpul (chakra inimii, gatul, spatele, capul, etc.). Ajunsesm sa o spun la un moment dat murmurand, auzibil pentru cei din jurul meu.

Tin minte ca era o zi de toamna mohorata, care s-a facut mai luminoasa in momentul in care mintea mi-a spus: „ok – te accept, te ierti, te iubesc asa cum esti, numai taci odata din gura! nu te mai support”. Am inceput sa rad uimita fiind de faptul ca am reusit sa ma conving. S-a facut in acel moment un shift in interiorul meu, un prim pas din multi altii ce au urmat si pe care I-am facut de atunci: sufletul a devenit stapanul corpului meu, si nu mintea.

Din momentul acela, mintea, ratiunea si ego-ul au inceput sa se supuna sufletului. E adevarat, nu din prima sau total, pentru ca inca mai au zvacnirile lor – insa nu mai au atata putere, majoritatea „luptelor” fiind castigate de suflet. Incetul cu incetul am inceput sa simt si sa manifest acea vorba de a cobori mintea in suflet prin meditatie si persverenta.

mantra chakre lauradinu.roCa sa ajungi sa faci anumite schimbari in interiorul tau trebui sa fii dedicat caii tale, telului tau, sa continui oricat ar fi de greu pentru ca vei reusi. Ego-ul nu este atat de puternic, acesta hranindu-se mai mult prin credinta noastra in el. Prin mantra aceasta puternica: „Ma iert, ma accept, ma iubesc total si profund asa cum sunt.” se manifesta vibratia iubirii, acceptarii, iertarii ce stau in interiorul tau si intra in fiecare celula. M-am „programat” cu aceste vibratii pana cand ego-ul nu a mai rezistat acestora.

In prezent nu simt sa o mai zic, insa am alte mantre pe care le folosesc. Este in regula sa spui anumite mantre o perioada, sau sa le schimbi in functie de cum simti. Aceste mantre te ajuta ca atunci cand mintea, ego-ul stau in critica, judecata, certuri, etc. sa intri in interiorul tau si sa te intorci acasa mai ales daca iti gasesti o mantra a ta. Fiecare sufletel din lumea aceasta are una.

Iti doresc sa-ti gasesti mantra potrivita pentru tine pentru a te ajuta sa te reintorci acasa!

Asa sa fie! Va multumesc – LaRa Laura Dinu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.