Conferință: Metode de manifesare ușoară – 22 septembrie

Te invit cu drag în 22 septembrie la o Conferință de Spiritualitate, „Metode de manifestare ușoară”, un eveniment unic dedicat celor care doresc să își schimbe viața prin metode spirituale eficiente și accesibile. Acest eveniment este conceput pentru a te ghida în călătoria de auto-descoperire și realizare a dorințelor.

Va fi o conferință în care vei auzi despre dezvoltare personală, despre suflet, despre entități de lumină, de întuneric, despre suferință, durere, bucurie, iubire și multe alte emoții, pe care cu siguranță le experimentezi și tu în viața de zi cu zi.

Ce vei învăța la această conferință?

  • Sfaturi și shortcut-uri pentru atingerea dorințelor:

Vom explora tehnici rapide și eficiente pentru manifestarea dorințelor. Vei învăța cum să îți setezi intențiile și să atragi ceea ce îți dorești în viață.

  • Depășirea depresiei și a blocajelor:

Îți voi oferi strategii pentru a depăși depresia și a elibera blocajele emoționale care te împiedică să progresezi. Vei descoperi de unde vin aceste blocaje și cum să le transformi în oportunități de creștere.

  • Cererea rapidă a ajutorului:

Vei afla cum să ceri și să primești ajutorul divin și al universului într-un mod rapid și eficient. Vom discuta despre importanța rugăciunii și a invocației în viața de zi cu zi.

  • Conectarea cu energiile și entitățile:

Vom explora metode de conectare cu energiile și entitățile spirituale care te pot ghida și sprijini.

Activități speciale:

  • Meditație și sesiune de curățare: Voi ghida o meditație profundă și o sesiune de curățare energetică pentru a te elibera de energiile negative și a reînnoi forțele vitale.
  • Citire în sală și evaluare: Voi susține sesiuni de clar vedere și citire energetică pentru participanți, oferind evaluări personalizate și ghidare spirituală.
  • Mesaje de la persoane decedate: În cazul în care există mesaje de la cei dragi plecați din această lume, le voi transmite participanților.

La sfârșitul Conferinței, voi răspunde cu mare drag întrebărilor tale, de aceea îți propun să-ți aduci ceva pe care să notezi!

Detalii organizatorice:

Conferința va avea loc în Sibiu, iar participarea va fi fizică.

Locația va fi anunțată ulterior.

DURATA EVENIMENTULUI: 14:00 – 18:00

Investiție personală: 120 lei

Locurile sunt limitate!

Dacă ești interesat să participi la acest eveniment, înscrie-te prin mesaj pe whatsapp la 0733 087 250!

#CuUsurintaSiFaraEfort să ne vedem în 22 septembrie 2024 la Conferința de Spiritualitate!

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual – Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.