Consiliul Karmic si Dispensele Divine

Te invit duminica, 25 februarie 2024, orele 14:00 – 19:00, pentru a afla care sunt domeniile din Karma ta în care poți obține Dispense Divine și rescrierea contractului astral. In aceasta intalnire vom închide anumite relații, teme și restanțe lucrând cu Consiliul Karmic, cu Maeștrii Ascensioanți și alte Entități de Lumină.

Se va realiza conexiunea cu Consiliul Karmic, cu fiecare membru al Consiliului Karmic, vom primi informatii despre Karma noastra si ni se va raspunde la intrebari.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău și nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.
Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Dispensele Divine vor fi transmise pentru fiecare persoana in parte, pentru diverse aspecte din viata noastra. Acestea se refera la eliberarea Karmei in diferite situatii, de exemmplu: relatia cu comunicarea, in relatiile cu barbatii / femeile, familia; greutatea de a obtine bani, de a obtine o casa, de a manifesta usor in toate aspectele din viata noastra.

Ce înseamnă Dispensa Divină?

Dispensele Divine sunt acele instrumente cosmice prin care Dumnezeu ne ajută să evoluăm deasupra lumilor dense în care am fost prinși… Altfel spus, Urcarea în Grație (față de Căderea din Grație).

Au fost un număr de 8 niveluri de Dispense Divine emise de Creator, care sunt relevante pentru progresul nostru ca și suflete individuale. În ordine „cronologică”, acestea sunt următoarele:
1. Răspunsul la Separare / Căderea din Grație
2. Schimbările / salturile Galactice ce au loc la fiecare aproximativ 108 milioane de ani
3. Alinierea precesională a Pământului, având loc la fiecare aprox. 25.920 ani
4. Roata Reîncarnării
5. Spirala Ascensiunii
6. Ascensiunea în masă
7. Intervenția ajutoarelor Dumnezeiești în timpul fiecărei civilizații majore
8. Intrarea în formă umană (nașterea) copiilor extrem de evoluați

Prin meditații ne putem conecta și putem afla ce Dispense Divine avem în această viață. Putem cere dispense divine și rescrierea contractelor astrale în următoarele situații: relația cu copiii, cu misiunea personală, cu partenerul/partenera, cu banii, colegii de serviciu, misiunea personală etc.

Acest atelier se referă strict la evoluția personală, individuală, a noastră ca suflete, putând afla cu această ocazie ziua/perioada propice fiecăruia, dar și tema pe care o putem lucra în funcție de meritele divine acumulate, de misiunea personală sau de etapa de evoluție spirituală în care ne aflam.

Detalii organizatorice

Investiția personală – 600 lei/persona.

La aceste evenimente voi folosi Metoda Theta Healing, programe de curatare, de dezlegare, iar la sfarsit voi RASPUNDE LA INTREBARI.

Acest eveniment se va desfasura IN SALA (FIZIC) SI ONLINE.
Pentru detalii si inscrieri, trimite mesaj pe whatsapp la 0733 087 250.
Inscrierile se fac pana pe 21 februarie 2024.

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.