Constelatii de lumina – 18 Mai 2019

 

Vă aștept cu drag sâmbătă, 18 Mai 2019 începând cu ora 10:00 ca să descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.

Baza acestor întâlniri o reprezintă constelațiile sistemice create de Bert Helinger, acestea fiind adaptate într-o metodă proprie, personală, creată din experiență, din lucrul cu oamenii. Este o metodă de adaptare mai eficientă de a primi răspunsuri, de a facilita vindecarea în corpul fizic, energetic și în arborele genealogic prin diferite metode: terapia ThetaHealing®, curățări, dezlegări, eliberări și invoc Maeștrii Înălțați și entități de Lumină din dimensiuni superioare atunci când este nevoie și recomandat.

✨💖✨💖✨

Te invit să urmărești acest video pentru a-ți face o idee despre ceea ce se întâmplă într-o constelație facilitată de mine: https://youtu.be/UAwPOqAbDCo

✨💖✨💖✨

Investiția personală: 200 lei/persoană

Este necesar să achiți un avans de 50 lei pentru a rezerva unul din cele 10 locuri destinate celor care-si vor lucra constelatia.

Primii 10 înscriși/platitori ai avansului își vor putea lucra temele personale, ceilalți urmând a fi observatori și participanți în constelațiile celorlalți.

Contul pentru efectuarea platii este: RO33INGB0000999905988612. Odată efectuată plata, te rog să-mi trimiti OP-ul pe email: contact.lauradinu@gmail.com

Workshopul va fi facilitat de către consilier / terapeut LaRa Laura Dinu

4 comentarii la „Constelatii de lumina – 18 Mai 2019”

  1. Buna seara,

    Mi-ar place sa pot participa la o astfel de intalnire, insa nu ma simt pregatita, si asta din mai multe puncte de vedere. Cu siguranta subiectul relatii interumane e ceva ce merita studiat, dar cum pot sa-mi dau seama ca de asta am nevoie acum. Recent am participat la un curs, cu un grup prea mare pentru mine, in urma caruia m-am imbolnavit brusc. Aproape trei zile am zacut la pat. Sincer, nu as dori sa mai am o astfel de experienta. Cu toate acestea simt ca trebuie sa fac ceva si nu stiu ce. M-as bucura daca m-ati putea indruma in acest sens. Multumesc. Sarbatori cu pace si lumina.

    Răspunde
    • Buna ziua. Hristos a inviat! Va recomand, in cazul dvs, sa faceti o prima programare pt o intalnire face to face. In aceasta intalnire identificam si stabilim ce urmeaza sa faceti. Care sunt pasii urmatori pt dvs. Pentru programari va rog sa ma sunati de L-V intre 10-18. O zi frumoasa!

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.