Constelatii de Lumina – 4 Iulie 2020

 

Vă aștept cu drag sâmbătă, 4 Iulie 2020 începând cu ora 10:00 ca să descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.

Baza acestor întâlniri o reprezintă constelațiile sistemice create de Bert Helinger, acestea fiind adaptate într-o metodă proprie, personală, creată din experiență, din lucrul cu oamenii. Este o metodă de adaptare mai eficientă de a primi răspunsuri, de a facilita vindecarea în corpul fizic, energetic și în arborele genealogic prin diferite metode: terapia ThetaHealing®, curățări, dezlegări, eliberări și invocarea Maeștrilor Înălțați și a Entităților de Lumină din dimensiuni superioare atunci când este nevoie și recomandat.

✨💖✨💖✨

Te invit să urmărești acest video pentru a-ți face o idee despre ceea ce se întâmplă într-o constelație facilitată de mine: https://youtu.be/UAwPOqAbDCo

✨💖✨💖✨

Investiția personală: 250 lei/persoană.

!!!!!! Este obligatorie participarea la constelatii, de la inceput pana la sfarsitul evenimentului.!!!!!!!

Este necesar să achiți un avans de 100 lei ( suma nerambursabila) pentru a rezerva unul din cele 13 locuri destinate celor care-si vor lucra constelatia.

Contul pentru efectuarea platii este: RO33INGB0000999905988612
( la detalii te rog sa scri PT CONSTELATII IULIE 2020)

Odată efectuată plata, te rog să-mi trimiti OP-ul pe email: contact.lauradinu@gmail.com

Workshopul va fi facilitat de către consilier / terapeut LaRa Laura Dinu.

Sa aveti o zi usoara!

5 comentarii la „Constelatii de Lumina – 4 Iulie 2020”

  1. Bună ziua!Vă urmăresc cu interes.Ne intâlnim personal pentru constelații sau online?Sunt incepatoare și vreau să vin. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    Răspunde
  2. Buna ziua, ma numesc Teodora Anton, v-am descoperit de 2 saptamani si rezonez la fiecare cuvant rostit de dumneavoastră. Simt in sufletul meu ca v-am mai intalnit intr-o alta viață.
    Îmi doresc să particip și eu la cursul constelații de lumină din 04.07.2020, vă rog să-mi spuneți dacă se mai fac înscrieri și dacă nu, cind mai organizati cursuri de constelatii.
    Va multumesc că existați. Cu recunostintă și iubire Teodora.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.