Cristale: calcit, pirita, turmalina (II)

calcitCalcitul este un amplificator puternic și un purificator excelent al energiei. Simpla plasare a unui calcit într-o cameră este suficientă pentru a elimina energiile negative din aceasta și pentru a eleva vibrația energetică. Calcitul este un cristal activ, care accelerează dezvoltarea și creșterea. Este o piatră spirituală asociată cu conțiința superioară, de aceea, facilitează trezirea acesteia, inclusiv a facultatilor psihice și experiențele extracorporale. Accelerează dezvoltarea spirituală și ajută sufletul să își aducă aminte experiențele pe care le-a trăit în afara corpului fizic.
Calcitul transparent este un detoxifiant foarte puternic, iar la nivel fizic are rol de antiseptic, iar pe nivele subtile purifică și aliniază toate chakrele, deopotrivă cele superioare și cele inferioare. Un calcit transparent cu irizații în culorile curcubeului reprezintă o piatră a noilor începuturi, purtând provoca transformări majore. Vindecă sufletul pe nivelele foarte profunde și revitalizează corpurile subtile. Deschide și purifică vederea spirituală, dar și ochii fizici.

piritaPirita este un scut energetic excelent, ținând la distanță energia negativă și poluanții, inclusiv bolile infecțioase. Purtată la gât, protejează corpurile subtile și pe cel fizic, îndepărtând răul și pericolul. Blochează pierderile energetice ale corpului și aurei.
Este o piatră foarte pozitivă, stimulând ideile si punând in evidență abilitățile și potențialul. Un cristal de pirită pus pe birou încarcă cu energie camera.
În plan psihologic, pirita tratează anxietatea și frustrarea, favorizează conștientizarea propriilor valori și a încrederii în sine. Ajută femeile să-și învingă complexele de servitudine și inferioritate.
Pirita stimulează activitatea mentală, deoarece aceasta mărește aportul de sânge către creier. Îmbunătățește memoria și echilibrează instinctul cu intuiția, creativitatea cu analiza.

turmalina.jpgTurmalina curăță, purifică și transformă energia densă într-o vibratie mai ușoară. Ancorează energia spirituală, purifica și echilibrează toate chakrele, formând un scut protector în jurul corpului.
Turmalina neagră (schorl) protejează împotriva emisiilor telefoanelor mobile, ceței electromagnetice, radiațiilor, blestemelor și energiilor negative de orice fel.
Înlătură gândurile negative, favorizează atitudinea lejeră și o obiectivează prin procese logice clare.

 

(Totul despre cristale – Mică enciclopedie, Judy Hall)

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.