CRISTALOTERAPIE – SEDINTE INDIVIDUALE

crystals-outsideCE SUNT CRISTALELE?

“Cristalele sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poti utiliza pentru a-ti amplifica puterea spirituala de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o poseda, la modul cel mai natural cu putinta. Cristalele iti pot imbunatati sanatatea fizica, emotionala, spirituala si financiara, pot fi un sprijin de nadejde pentru viata ta romantica, te pot ajuta pe tine si pe copiii tai sa dormiti mai bine, iti pot amplifica puterea de vindecare si te vor ajuta sa te simti fericit si impacat.
Cristalele sunt darul facut de Gaia, spiritul planetei noastre, pentru a spori puterea luminii si a iubirii. Indiferent de tipul de vindecare cu care lucrezi, cristalele te pot ajuta.
Chiar daca la prima vedere nu par decat niste obiecte neinsufletite, cristalele ascund in ele foarta multa viata. Sunt pline de energie si, in acelasi timp, functioneaza asemenea unor conductoare de energie. Este unul dintre motivele pentru care cristalele sunt utilizate in structura ceasurilor, a radiourilor si a aparatelor medicale moderne.”
(Terapia cu cristale- D.Virtue)

CE ESTE CRISTALOTERAPIA?

Cristalele isi amplifica propria energie. Notiunea de cristaloterapie se refera la ideea de lucru cu energia si vocea cristalelor, in stransa legatura cu energia divina. Cristaloterapia te ajuta sa auzi, sa simti si sa recunosti mai bine vocea Sufletului in timpul sedintelor tale de vindecare. Cristalele functioneaza in special in zona vindecarii si a comunicarii tale cu ingerii pazitori.
Cristaloterapia este o modalitate intuitiva de a lucra cu cristalele in directia vindecarilor de tot felul. Atunci cand lucrez cu cristalele , invoc energia ingerilor. De asemenea, corpul meu se transforma intr-un canal prin care trece lumina divina, transferata apoi in cristal si, mai departe, in persoana care primeste energia tamaduitoare (vindecatoare).

CUM SE DESFASOARA ACCEST PROCES DE CRISTALOTERAPIE?

Persoana care vine la cristaloterapie, sta intinsa pe pat/masa de masaj, iar eu, terapeutul voi pune cristale pe corpul ei fizic , in dreptul fiecarei chakre. Persoana va experimenta o stare de relaxare mentala si fizica, iar in urma invocarii ingerilor, va simti o stare de liniste, pace interioara si caldura la nivelul zonelor unde sunt plasate cristalele.
Cristalele vor incepe sa curete zonele de pe corp, sa vindece daca este cazul, sau doar sa echilibreze zonele sau chiar tot corpul fizic si energetic.
Efectul sedintei de cristaloterapie va fi simtit in cursul urmatoarelor zile, sau daca persoana este senzitiva, chiar in momentul sedintei. Fiecare corp reactioneaza in mod unic, propriu si cum este programat (constient sau inconstient). Energiile primite (descarcate ) in corpul fizic pot lucra de la cateva ore pana la cateva zile (chiar si saptamani, in functie de nevoia fiecarui corp).
Cateodata, in unele situatii sunt necesare mai multe sedinte de cristaloterapie (in functie de fiecare persoana in parte). Acestea se vor stabili de comun acord.
Sedinta de cristaloterapie dureaza 1h 30 min (1 h sedinta propriu-zisa, 30 min impartasirea experientei – senzatii, imagini si gasirea solutiilor).
Pretul unei sedinte : 75 lei

OFERTA ESTE VALABILA IN LUNILE APRILIE, MAI, IUNIE in zilele de marti a fiecarei saptamani !

Programari puteti face la telefon : 0733087250 – Laura Dinu , Terapeut

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.