Curatarea Karmei multidimensionale

Ce este karma?  

Ne putem gândi la karma, având în vedere tendințele, consecințele și feedback-ul. Aceasta se poate simți ca un sistem de recompensă și pedeapsă, dar într-adevăr universul încearcă să ne spună ceva. Karma funcționează pe principiul că lumea este oglinda noastră, reflectă lucrurile înapoi la noi conform lumii noastre interioare, gânduri, emoții, credințe și obiceiuri care se manifestă prin cuvinte, fapte și răspunsuri de la ceilalți. Corpul poate reflecta karma noastră la fel ca realitatea noastră. Un mod de a înțelege acest lucru, este prin contemplarea principiului conform căruia corpul nostru vorbește minții noastre. Orice problemă din organism se va reflecta într-o tendință karmică, care are nevoie de adresare. Medicamentele sau o intervenție chirurgicală nu vor aborda cauza principală a oricărei probleme. Karma este reflectată în lume, prin lucruri care se repetă. Aceasta se bazează pe principiul că noi creăm realitatea noastră.

Orice am crea poate fi necreat sau mutat într-un fel. Poate că am ajuns cumva la ideea din copilărie că suntem nevrednici de iubire. Acest lucru se poate cristaliza în cele din urmă într-o credință pe care o deținem ca adevărată, dacă nu este corectată. Această credință se va manifesta apoi în felul în care vorbim și acționăm în lume, acest comportament va crea în timp o reacție de la alții și astfel ciclul este consolidat, cu excepția cazului când este întrerupt. Acest ciclu poate manifesta unele consecințe nefericite în orice domeniu al vieții noastre. S-ar putea să întâlnim oameni care ne tratează prost, sau care ne trădează în vreun fel. Căile prin care acest lucru se va manifesta va depinde și de alți factori. Unii factori pot reduce durerea credinței și altele pot intensifica suferința.

Karma și familia

Avem karma personală și colectivă. Cea mai imediată karma colectivă cu care ne confruntăm provine din familia în care ne naștem și asta este alegerea noastră din astral. Modelele trec în jos pe linia genealogică. Deci, de exemplu, am putea avea un stră străbunic despre care știm puține lucruri și care s-a luptat și s-a simțit învins într-un anumit aspect al vieții lui. Această luptă poate fi transmisă generațiilor următoare spre soluționare.

În cazul meu am crescut foarte atras de cărți și filme despre război. Această fascinație a crescut până la anii adolescenței, timp în care am pictat modele de armate și eram interesat de jocuri de-a războiul. Aceasta, în ciuda faptului că am avut o mare aversiune față de violența de orice fel. În sesiunile de vindecare mi-am dat seama că sursa acestui lucru era conectată la bunicii mei (de ambele părți ale familiei) care prin voluntariat au luptat în primul război mondial. Ambii au luptat în bătălia de pe Somme (unde 1 milion de oameni au murit, făcându-o cea mai sângeroasă bătălie din istoria omenirii). Ambii au fost răniți.

Bunicului din partea mamei i-a fost înmânată o pană albă de o femeie (o pană albă era menită să fie un semn de lașitate). Nici nu a vorbit deschis despre experiențele lui. Incapacitatea lui de a procesa o astfel de experiență violentă a fost transmisă la mine spre soluționare. Karma ancestrală poate fi, desigur, acum rezolvată mult mai repede decât înainte, ceea ce înseamnă în multe cazuri, că nu mai trebuie să treacă mulți ani de muncă cu sine sau suferință.

Karma și reacțiunea

Ori de câte ori noi reacționăm la o anumită situație într-un mod nesimțit în genunchi, de multe ori este pentru că avem obligatoriu o legătură karmică. S-ar putea să reacționăm la mânie, violență, război, colonialism, apatie, sclavie, neputință, nedreptate și așa mai departe. Oricare ar fi reacția, acest lucru indică o anumită legătură karmică. Acest lucru nu înseamnă să nu acționăm pentru a-i ajuta pe alții, înseamnă să ne uităm la motivația noastră de a face acest lucru. Nu este nimic mai rău decât un marș pentru pace plin de oameni furioși. Pe de altă parte, am putea reacționa la ceva sau asupra cuiva într-un mod foarte pozitiv, iar acest lucru poate indica o legătură karmică, care este mai înălțătoare. Cel mai important lucru în ceea ce privește karma în cauză, este de a elibera orice caracter obligatoriu și de a crea mai multă libertate și flexibilitate în răspunsurile noastre.

Karma este o lege universală

Rădăcinile unui anumit fel de comportament pot fi găsite în condiționarea noastră din această viață, dar de asemenea, are rădăcini și din alte vieți. Această condiționare ne poate duce la cauza durerii și suferinței. Noi nu intenționăm acest lucru, dar, de exemplu, dacă nu ne putem iubi cu adevărat, nu putem iubi și respecta pe altul. Karma este o lege Universală și indiferent de modul în care o persoană delirează, printr-un nivel de bază de înțelegere, atunci când am încălcat-o vătămând intenționat pe altul, am creat un prejudiciu.

(Deci la nivel karmic intenția contează, atât în bine cât și în rău. Se spune că strămoșii noștri daci au început să piardă în luptă, atunci când în războaie au început să ucidă cu ură…, n.b.).

Karma nu depinde de legile naționale. Este posibil să ne fie bine în cadrul legii și să nu ne dăm seama că am încălcat legea în vreun fel. A avea un avocat inteligent nu neagă datoria karmică. Noi putem înșela, fura, abuza pe altul, minți, sau chiar a face o crimă și să nu fi adus la judecată. Acest lucru afectează karma noastră. Va trebui să ispășești într-un fel sau altul pentru astfel de fapte. Pe de altă parte, karma ar putea fi văzută în termeni de abilități, aptitudini, calități care au fost dezvoltate în alte vieți, care sunt în stare latentă în această viață. În circumstanțe potrivite (care de obicei, sunt în legătură cu circumstanțele și conștiința noastră), aceste resurse pot începe să se activeze în această viață.

Karma și serviciul

Karma este legată de serviciu. Un exemplu evident în acest sens este serviciul parental. Acesta este un serviciu karmic foarte mare, care are potențialul de a crea un beneficiu reciproc pentru toate sufletele în cauză. Din păcate, în unele cazuri, mai multe datorii karmice sunt generate prin părinți săraci. Fiecare copil este un suflet care merită iubirea noastră, încurajare și sprijin. Este important să nu încercăm să impunem etica noastră și anumite valori copiilor, deoarece acest lucru poate crea blocaje pentru copil mai târziu în viață. Lumea evoluează rapid și putem ajuta un copil, doar să găsească și să stabilizeze lumina și conștiința lui. Prin credințele noastre, care impun valori și chiar vise, putem inhiba direcția autentică a unui alt suflet. Ceea ce a fost și este bine pentru noi, este doar pentru noi ca suflet, funcție de karma și scopul evoluției noastre aici și nu este valabil altui suflet.

Acest serviciu se poate manifesta în alte moduri. Există mai multe ființe pe planetă în prezent, care sunt aici pentru a servi ca profesori și vindecători spirituali. Aceasta este o cale care poate aduce multe provocări precum și multe binecuvântări. Există multe ființe aici, pe care le numim semințe stelare, cu puțină experiență în această dimensiune fizică a pământului. Sunt aici cu o misiune de serviciu, pentru a ajuta la menținerea unei frecvențe mai mari de lumină pe planetă. Unii contribuie în mod activ, pentru a dizolva rețelele energetice vechi și a construi noi grile de lumină în jurul planetei. Unii lucrează asupra rețelei energetice și locurilor sacre, pentru a ajuta la trezirea energiilor latente ale pământului. Unii lucrează cu forțe angelice pentru a da naștere unei frecvențe mai înalte a iubirii pe planetă. Semințele stelare sunt aici în serviciu și după ce se trezesc, relația lor cu karma se poate schimba în mod dramatic (în direcția unui sentiment grațios, înălțător).

Karma și trezirea spirituală

Pentru persoana medie, karma va părea să funcționeze într-o manieră „cauză și efect”, facem ceva și există o pedeapsă sau o recompensă. Cu excepția cazului în care există o anumită trezire spirituală, există un sentiment de navigație într-o lume a dorinței, atașamentului și aversiunii. Într-o astfel de stare suntem guvernați de tendințele noastre egotice, simțindu-ne deconectați de Sinele nostru Superior. Atunci când începem să ne trezim, karma poate fi dizolvată fără a trece printr-un număr de confruntări sau experiențe dureroase. Acest lucru se datorează faptului că suntem mai conectați cu Sinele nostru Superior, Ghizii noștri spirituali și diverse forțe angelice, care ne pot ajuta să dizolvăm karma fără a trece prin acele experiențe (cu excepția cazului în care experiența a fost aleasă pentru un anumit motiv evolutiv).

În această perioadă de ascensiune planetară, există mai multe modalități de dizolvare karmică cum nu a fost niciodată pe pământ. Poate cea mai cunoscută este Raza Flăcării Violet, care este deținută de anumite forțe angelice și ET. Există multe alte raze, cum ar fi Raza de Smarald deținută de Arhanghelul Rafael, Raza de Rubin deținută de Arhanghelul Uriel, Raza Albă deținută de către Arhanghelul Gabriel și Raza Albastră deținută de Arcturieni. Acolo karma este dizolvată de îngeri care ne ajută să eliminăm energiile negative și implanturile păstrate în câmpurile noastre energetice. Există de asemenea Îngerii Solari ai Soarelui nostru și Soarelui Central Galactic care pot străluci o lumină puternică prin intermediul sistemului nostru de chakre multidimensionale. Noi putem apela la forțele angelice și ET înalt vibraționali pentru a ne ajuta să schimbăm karma în orice zonă pe care o simțim blocată.

Karma este multidimensională

Atunci când ne trezim ne dăm seama că karma nu este liniară. Sufletul operează într-un număr de planuri și dimensiuni. Sufletul poate fi confruntat cu un număr de vieți în același timp. Acest lucru înseamnă că vom genera karma în viața curentă, vieți trecute, vieți paralele și chiar cele viitoare, care ne trag într-o anumită direcție. Așa-numita karma „negativă” se va simți ca o anumită formă de blocaj. Adesea, acest adevăr personal este conectat la valori spirituale și a trăi o viață cu sens deplin, cu scop și un sentiment de libertate. Pentru astfel de probleme de multe ori există cauze multiple și adesea factorul central este o experiență traumatică sau de „blocare” sau un set de experiențe din alte vieți. O experiență traumatică poate include moartea dureroasă sau umilitoare, tortură, încarcerare, îndoctrinare, sau exil. Aceste experiențe creează programe „sufletului” care continuă viață după viață, până când sunt neutralizate / rezolvate.

În mod similar, alte experiențe karmice înălțătoare „pozitive” ne pot da puncte de referință pentru această viață. Deci, de exemplu, dacă suntem atrași de a învăța o nouă abilitate, de fapt, poate fi mai mult o chestiune de a ne aminti ceva ce am învățat și eventual, chiar stăpâneam într-un grad ridicat în altă viață. Karma ne poate trage mai departe într-un mod foarte înălțător. Karma pozitivă ne poate îndrepta spre un sens mai mare de posibilități și potențial. S-ar putea să fi fost un artist priceput, vindecător, inovator, profesor în alte vieți și la un moment dat în viața noastră putem primi un apel pentru a face ceva radical diferit în viața noastră. Ego-ul poate rezista acestui lucru pentru un timp, dar rezistența la o chemare a sufletului poate genera o mare tensiune și un sentiment de suferință în vreun fel, întrucât predarea noastră acestei chemări duce la un sentiment de a fi viu și a curge armonios, în ciuda provocărilor inevitabile cu care ne confruntăm de-a lungul drumului.

Karma și dezvoltarea sufletului

După cum ne deschidem spre lumină și îndrumarea Sinelui Superior vom începe să realizăm că karma este ca niște trepte din piatră, ceva ce sufletul creează pentru a ne ajuta să ne deplasăm într-o anumită direcție. (Aceste trepte, pas cu pas sunt create și apoi demontate, atunci când nu ne mai sunt necesare). Nu există trepte bune și rele, doar cele care sunt utile sau mai puțin utile. Chiar și experiențele care se simt provocatoare sau „întunecate” pot fi alese dintr-un motiv ce aparent pot veni din alte vieți. Creșterea spirituală în această dimensiune funcționează prin intermediul diferenței de potențial și dansului luminii și întunericului. Trebuie să le înțelegem pe amândouă pentru a absolvi acest joc. În acest moment al ascensiunii putem simți că ne-am încarnat într-o familie întunecată, cartier sau cultură.

Dacă da, atunci sarcina noastră este de a aduce mai multă lumină în acel întuneric. Acest lucru ne poate cere să obordăm o oarecare distanță de el, în scopul de a transforma judecățile și percepțiile noastre, astfel încât să putem aduce apoi mai multă lumină în acea situație. Viața este un amestec de înălțător / sprijin / încurajare / creștere, etc și opusul polar. În spatele fiecărei provocări așteaptă un cadou de suflet. Cu cât mai puternică este provocarea cu atât mai mare este potențialul cadou. Creșterea sufletului are nevoie de curaj pentru că atunci când pășim pe calea trezirii spirituale, karma noastră ne va părea mai intensă. Acest lucru permite o curățare din mai multe vieți ce are loc în această viață. Aceasta este o mare binecuvântare dacă este abordată în mod corect. Chiar dacă simțiți că nu aveți la dispoziție instrumentele și resursele necesare pentru a vă goli karma, sunt mulți vindecători și metode de vindecare disponibile pentru a vă ajuta la ștergerea karmei într-un mod rapid și grațios.

Drum drept spre Lumină!

Steve Ahnael Nobel/ http://thesoulmatrix.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.