Curățări și dezlegări speciale DE NOAPTE– luna martie 2022

Dragii mei, susțin un eveniment special de dezlegări și curățări pe care le citesc și care au la bază rugăciuni și meditații care să vă ajute să vă eliberați și să curățați promisiuni, angajamente, făcături, gânduri, programe, tipare, farmece, blesteme din viața aceasta sau din alte vieți.

Acest eveniment se desfășoară pe parcursul a 3 zile.

În luna martie, acest eveniment va avea loc în zilele de:

  • Joi, 24 martie, între orele 23,00 – 01,00
  • Vineri, 25 martie, între orele 23,00 – 01,00
  • Duminica, 27 martie, între orele 23,00 – 01,00

Dacă te înscrii la acest eveniment este necesar să participi în toate cele 3 zile. Efectul acestor curățări, dezlegări, eliberări se vede încă din prima zi, dar este indicat să participi în toate cele 3 zile.

Eveniment susținut cu participare online prin zoom.

Detalii despre plată și înscrieri la numarul de WhatsApp 0733087250 prin mesaj scris.

Locația va fi anunțată ulterior.

Testimoniale:

„Într-adevăr am observat că au dispărut anumite adicții (de zahar); am avut visuri cu anumite fobii (de gândaci) în care am izbutit să îi omor pe toți. De asemenea, la nivel relațional, unii oameni au ieșit așa brusc din viața mea, alții și-au schimbat atitudinea. Mă bucur tare, mă simt mai ușoară parcă, am și slăbit câteva kg în câteva zile, în contextul în care țin regim de un an de zile și parcă mă tot îngrășam, în loc să slăbesc. Chiar funcționează dezlegările! Mi-aș face abonament lunar :)” – U.B.

„A fost intens – au fost momente când am simțit puternic în plan fizic efectul rugăciunilor, în aerul din jurul corpului. A fost unul din puținele momente în care l-am văzut pe Sfântul Vasile – un contur mare, asemănător unui corp uman, de un alb-rozaliu foarte intens. Am simțit foarte multă susținere. Și am simțit cum aerul se ridica și se curața în jurul corpului meu fizic. A fost superb!” – Adriana Lia

“Curățările și Dezlegările au fost foarte bune, pentru mine chiar foarte necesare, le-am simțit destul de intens pe zona chakrelor superioare. De exemplu, la un moment dat, am simțit că mi se ia o greutate de pe zona chakrei inimii după care a urmat o stare de bine și pace lăuntrică.
Laura ne-a susținut cu energia ei și vocea puternică pe tot parcursul sesiunilor. Organizarea a fost foarte bună și atmosfera relaxantă.
Multumesc foarte mult.“ – R.E.

Curățări și dezlegări speciale realizate de Laura Dinu – terapeut Theta Healing

Te invit să urmărești emisiunile: Aspecte practice în dezlegările şi curăţări energetice și Agresiuni subtile – curățare și protecție

Aspecte practice în dezlegările şi curăţări energetice
Agresiuni subtile – curățare și protecție

Eveniment susținut de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.