Curățări și dezlegări speciale – luna aprilie

Dragii mei, susțin un eveniment mai special de dezlegări și curățări pe care le citesc și au la bază rugăciuni și meditații care să vă ajute să vă eliberați și să curățați promisiuni, angajamente, făcături, gânduri, programe, tipare, farmece, blesteme din viața aceasta sau din alte vieți.

Acest eveniment se desfășoară pe parcursul a 3 zile, o dată pe lună.

În luna aprilie acest eveniment va avea loc în zilele de:

  • Luni, 26 aprilie
  • Miercuri, 28 aprilie
  • Vineri, 30 aprilie

Dacă te înscrii la acest eveniment este necesar să participi în toate cele 3 zile. Efectul acestor curățări, dezlegări, eliberări se vede încă din prima zi, dar este indicat să participi în toate cele 3 zile.

În zilele în care susținem aceste curățări și dezlegări va trebui să ții post – nu neapărat post negru, dar dacă simți să ții post negru este chiar indicat.

Evenimentul începe la ora 17.30 și durează până la ora 19.00 în fiecare din cele 3 zile.

Detalii și înscrieri la numarul de WhatApp 0733087250

Locația va fi anunțată ulterior.

Acest eveniment va fi și ONLINE

Testimoniale:

„Într-adevăr am observat că au dispărut anumite adicții (de zahar); am avut visuri cu anumite fobii (de gândaci) în care am izbutit să îi omor pe toți.

De asemenea, la nivel relațional, unii oameni au ieșit așa brusc din viața mea, alții și-au schimbat atitudinea. Mă bucur tare, mă simt mai ușoară parcă, am și slăbit câteva kg în câteva zile, în contextul în care țin regim de un an de zile și parcă mă tot îngrășam, în loc să slăbesc. Chiar funcționează dezlegările! Mi-aș face abonament lunar :)” – U.B.

„A fost intens – au fost momente când am simțit puternic în plan fizic efectul rugăciunilor, în aerul din jurul corpului. A fost unul din puținele momente în care l-am văzut pe Sfântul Vasile – un contur mare, asemănător unui corp uman, de un alb-rozaliu foarte intens. Am simțit foarte multă susținere. Și am simțit cum aerul se ridica și se curața în jurul corpului meu fizic. A fost superb!” – Adriana Lia

Atelier „Curățări și dezlegări speciale”

Te invit să urmărești emisiunile: Aspecte practice în dezlegările şi curăţări energetice și Agresiuni subtile – curățare și protecție

Aspecte practice în dezlegările şi curăţări energetice

Agresiuni subtile – curățare și protecție

Eveniment susținut de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.