Curățări și dezlegări speciale – luna octombrie 2022

Dragii mei, susțin un eveniment special de dezlegări și curățări pe care le citesc și care au la bază rugăciuni și meditații care să vă ajute să vă eliberați și să curățați promisiuni, angajamente, făcături, gânduri, programe, tipare, farmece, blesteme din viața aceasta sau din alte vieți. Astfel, se vor face dezlegari de cununie, de blesteme si rugaciuni pentru curatarea casei.

Acest eveniment se desfășoară pe parcursul a 3 zile.

În luna octombrie, acest eveniment va avea loc în zilele de:

 • Joi, 27 octombrie, de la ora 21.00 ora Romaniei
 • Vineri, 28 octombrie, de la ora 21.00 ora Romaniei
 • Duminica, 30 octombrie, de la ora 21.00 ora Romaniei

Dacă te înscrii la acest eveniment este necesar să participi în toate cele 3 zile. Efectul acestor curățări, dezlegări, eliberări se vede încă din prima zi, dar este indicat să participi în toate cele 3 zile.

Eveniment susținut cu participare online prin zoom.

Detalii despre plată și înscrieri la numarul de WhatsApp 0733 087 250 prin mesaj scris.

Testimoniale:

„Într-adevăr am observat că au dispărut anumite adicții (de zahar); am avut visuri cu anumite fobii (de gândaci) în care am izbutit să îi omor pe toți. De asemenea, la nivel relațional, unii oameni au ieșit așa brusc din viața mea, alții și-au schimbat atitudinea. Mă bucur tare, mă simt mai ușoară parcă, am și slăbit câteva kg în câteva zile, în contextul în care țin regim de un an de zile și parcă mă tot îngrășam, în loc să slăbesc. Chiar funcționează dezlegările! Mi-aș face abonament lunar :)” – U.B.

„A fost intens – au fost momente când am simțit puternic în plan fizic efectul rugăciunilor, în aerul din jurul corpului. A fost unul din puținele momente în care l-am văzut pe Sfântul Vasile – un contur mare, asemănător unui corp uman, de un alb-rozaliu foarte intens. Am simțit foarte multă susținere. Și am simțit cum aerul se ridica și se curața în jurul corpului meu fizic. A fost superb!” – Adriana Lia

“Curățările și Dezlegările au fost foarte bune, pentru mine chiar foarte necesare, le-am simțit destul de intens pe zona chakrelor superioare. De exemplu, la un moment dat, am simțit că mi se ia o greutate de pe zona chakrei inimii după care a urmat o stare de bine și pace lăuntrică.
Laura ne-a susținut cu energia ei și vocea puternică pe tot parcursul sesiunilor. Organizarea a fost foarte bună și atmosfera relaxantă.
Multumesc foarte mult.“ – R.E.

Curățări și dezlegări speciale realizate de Laura Dinu – terapeut Theta Healing

Te invit să urmărești emisiunile: Aspecte practice în dezlegările şi curăţări energetice și Agresiuni subtile – curățare și protecție

Aspecte practice în dezlegările şi curăţări energetice
Agresiuni subtile – curățare și protecție

Eveniment susținut de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

3 comentarii la „Curățări și dezlegări speciale – luna octombrie 2022”

 1. Eu am participat la dezlegările făcute de Laura. Și la cele de 3 zile și la cele de 40 de zile. Am început intr-o perioada in care aveam toate drumurile blocate. După primele zile de dezlegări au început sa se deschidă. In mod special cele profesionale și interumane. Mi-am dat seama ca cu cât fac mai multe dezlegări cu atât se deschid mai multe lucruri bune in viața mea. Am simțit cum mi se iau greutăți de pe toată ființa mea, greutăți de care nici nu știam. Am simțit mai multă claritate si in viața mea si siguranta. M-am simțit eliberată de strămoși, de trecut și a venit o pace și liniște sufleteasca pe care o doresc tuturor. Mulțumesc, Laura!

  Răspunde
 2. Recomand din toata inima evenimentele sustinute de Laura. Toti pasii se fac cu usurinta si fara efort iar Laura sustine fiecare pas cu multa iubire si multa energie pozitiva si protectie. Apar nenumarate oportunitati, se elibereaza blocaje si se fac salturi de evolutie. Rezultatele apar imediat, atat in exterior cat si in exterior, spre binele suprem al fiecaruia daca accepta. Multumesc Laura!❤❤

  Răspunde
 3. Laura este un terapeut care vindecă prin educație și schimbarea obiceiurilor.
  Personal, am ‘dezlegat’ relația obsesivă de ciocolată și mă simt plină de bucurie și energie.
  Mulțumesc Laurei și colaboratorilor ei.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.