Curs de Baza Theta Healing – 15-17 Ianuarie 2020

Curs de Bază, București, 15-17 Ianuarie

Sustinut de Instructor Theta Healing – Veronica Nitu

Cui se adreseaza acest curs?

Cursul se adreseaza persoanelor care au decis sa faca o schimbare pozitiva in viata lor. Poate fi vorba despre persoane care doresc sa transforme relatiile din viata de zi cu zi, domeniul financiar sau sanatatea fizica, mentala si emotionala, care doresc un timp de calitate in interactiunile cu ceilalti sau care, pur si simplu, doresc sa traiasca viata de la cel mai inalt potential personal.

Acest curs se adresează, de asemenea, tuturor celor care au decis că acum cel mai bun moment pentru a crea viața pe care o doresc și sunt dispuși să se facă pașii necesari pentru atingerea acestei dorințe.

Ce este Theta Healing?

Tehnica Theta Healing faciliteaza schimbarea perceptiei vizavi de ceea ce este posibil și faciliteaza aparitia unei noi perspective de abordare a vietii, cu detasare, incantare si bucurie. Fiind o tehnica de meditatie simplă, Theta Healing ofera posibilitatea de a trai mai ancorati in prezent. Se reduc astfel fricile, temerile și anxietatile legate de viitor si, in acelasi timp, dispar blocajele si limitarile acumulate in trecut.

De la acest nivel, viata se prezinta ca o experienta plina de oportunitati si posibilitati, o experienta traita cu bucurie si incantare.

Care sunt aplicatiile tehnicii de Theta Healing ?

La nivelul sanatatii fizice: vindecarea de afectiuni, detoxifiere, intinerire si vitalitate

La nivelul starii mentale: restructurarea paternurilor mentale negative, dizolvarea convingerilor negative si crearea de noi programe mentale care sustin evolutia personala, eliminarea de blocaje

La nivelul starii emotionale: eliberarea de frici, de resentimente, de amintiri dureroase, crearea de noi sentimente

La nivelul relatiilor: vindecarea de relatii, manifestarea sufletului pereche, completarea unor relatii deficitare si crearea de relatii armonioase

La nivelul aspectelor financiare: creare de abundenta financiara, siguranta financiara si prosperitate, manifestarea unui nou model de relationare cu banii

Pe langa aceste aplicatii, participantii invata sa isi identifice credintele si convingerile care le ingreuneaza evolutia, cum sa se elibereze de ele și invata sa identifice noi patternuri de convingeri care sa ii motiveze, sa le creasca stima de sine și capacitatea de a se bucura planar de activitatile pe care le intreprind, de persoanele din viata lor, de timp de calitate, de hobby-uri sau de alte domenii semnificative din viata acestora.

La finalul cursului, participantii pot aplica tehnica de Thetahealing în propria viata și, in acelasi timp, pot folosi aceasta tehnica in lucrul cu ceilalti – cursantii vor deveni Terapeuti ThetaHealing Acreditati de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Durata cursului de Baza ThetaHealing®:

Miercuri – Inregistrarea participantilor orele 13:30-14:00; Curs ziua 1 orele 14:00-18:00

Joi – 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00

Vineri – 09:30-16:30 Curs ziua 3; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00

Participantii cursului de Baza ThetaHealing® primesc:

manualul cursului, in limba romana;

cartea ThetaHealing scrisa de Vianna Stibal, editata la Editura Adevar Divin;

la finalul cursului, Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA;

cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

pot sa aplice aceasta tehnica si cu alte persoane, devenind Terapeuti ThetaHealing®

Optiuni de plata pentru inscriere

pana pe data de 7 ianuarie 780 de lei

pana pe data de 14 ianuarie 860 de lei

Pentru inscrierea la cursul de baza, puteti apela numarul 0761331863.

Pentru informatii suplimentare puteti trimite un email la veronica.nitu@gmail.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.