Descarcarea darurilor energiei feminine si energiei masculine


Te invit marti, 22.02.2022, de la ora 17.00 la 21.00, la un eveniment special de descarcare si echilibrare a energiilor feminine si masculine.

In acest atelier vei afla cum să recunoști, integrezi, onorezi și mai ales cum să folosești ambele energii într-un mod de colaborare.

Desfășurarea atelierului:

Vom curata credinte limitative despre femei si barbati, despre energiile feminine si cele masculine. Vei integra darurile acestor energii pentru a le implementa in viata de zi cu zi.

Desi au trasaturi diferite, cele doua energii se impletesc in permanenta pentru ca toate femeile si toti barbatii au in structura lor caracteristici ce apartin sexului opus. Este timpul sa te eliberezi de prejudecati, tipare limitative, roluri prestabilite, reprimare si negare despre masculinitate si feminitate si sa te conectezi cu adevarata esenta a Sinelui tau acceptand si constientizand ca ECHILIBRU intre cele doua energii nu inseamna neaparat o functionare 50%-50%, ci relatia de COLABORARE, CO-CREERE si PARTENERIAT care te ajuta sa evoluezi.

Esti pregatit sa primesti darurile energiei feminine si energiei masculine? Vei descoperi metode folositoare de integrare si conectare cu fiecare in parte pentru ati potenta Sinele Divin.

Vino la acest curs pentru a integra blandetea, puterea, iubirea, intuitia si actiunea oferite de aceste energii, potentate de portalul zilei de 22.02.2022

Detalii organizatorice:

Investiția personală: 460 lei / persoană


ÎNSCRIERILE SE FAC pe whatsapp la numarul de telefon 0733 087 250 până la data de 19 februarie.

Atelierul se va desfasura ONLINE.

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual – Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.