Dezlegarea Destinului in 40 de zile

Dragii mei, din luna august, voi sustine un program intens de curatari, eliberari si echilibrari, care va dura 40 de zile (1.08 – 9.09.2022) si va avea la baza rugaciunile Sfantului Vasile, cat si descarcari de programe si schimbari de tipare prin metoda Theta Healing.

Daca doresti sa-ti oferi un restart in toate domeniile vietii tale, pentru tine si familia ta, afacere si proprietati, te invit sa te inscrii.

Isus Cristos a tinut post 40 de zile si in urma acestei perioade (40 de zile), El a reusit sa duca la bun sfarsit misiunea pentru care s-a intrupat.

Numarul “4” are legatura cu corpul si planul fizic, iar “0” amplifica ceea ce tu ceri pentru tine si pentru viata ta, AICI si ACUM.

Indrazneste sa te manifesti in gratie divina, Cu Usurinta si Fara Efort! ®

Acest eveniment va fi sustinut pe platforma zoom.

Nu este obligatoriu sa participi 40 de zile, dar este IMPORTANT sa anunti cand nu participi, pentru a putea fi numit si chemat energetic la acest eveniment.

Detalii despre plată și înscrieri la numarul de WhatsApp 0733 087 250 prin mesaj scris.

Eveniment susținut de

Laura Dinu – Consilier Spiritual, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

8 comentarii la „Dezlegarea Destinului in 40 de zile”

  1. Buna seara, as vrea sa stiu daca se mai poate participa la programul de Dezlegare a Destinului din moment ce a început deja de pe 1 Aug.? De asemeni as vrea sa aflu si ce pret are.
    Multumesc anticipat!

    Lilian Mansour

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.