Divorțul fizic și energetic

Vreau să divorțez, dar sunt pregătit(ă)? Îmi este frică să divorțez.. Dacă divorțez, cum mă voi descurca? Dacă rămân singur(ă) definitiv? – Acestea sunt gânduri pe care le-ai avut, însă pentru că nu știi ce se va întâmpla și cum vei gestiona perioada divorțului și cea de după, nu poți să iei o decizie de a te separa de partenerul(a) tău/ta cu care nu mai ești compatibil(ă) în momentul de față. Divorțul poate reprezenta și ieșirea dintr-o relație de lungă durată/ani.

Din experiență personală, îți spun sigur că există viață după divorț. Există relații, o nouă familie după divorț.. singura condiție este ca tu să-ți dorești acest lucru.

În momentul în care te-ai hotărât sau cochetezi cu ideea unei despărțiri, este indicat să-ti spui niște întrebări: de ce îmi doresc divorțul? ce nemultumiri am în prezent, în actuala relație? care sunt nemulțumirile pe care le am? ce nu-mi place la partenerul meu? ce îmi doresc de la această relație dar nu beneficiez în prezent? ce mă blochează să am aceste lucruri?

Plecând de la aceste nemulțumiri interioare ale tale, vei putea să aflii și să observi dacă poți să mai remediezi această relație, dacă îti mai dorești să faci acest lucru.

De multe ori, unele decizii pe care le luăm nu mai pot fi schimbate pentru că angrenează niște energii de schimbare în Univers, în interiorul nostru și în relatia noastră, iar pentru a le schimba sau devia de la curs ai nevoie de foarte multă energie și dacă nu dispui de aceasta, nu vei reuși să schimbi acea decizie. De aceea, este foarte important înainte de a lua o decizie, să te gândești bine dacă ești dispus(ă) să mai investești în relație, vorbește cu partenerul(a) și dă-i ocazia să-și răspundă și el/ea la acele întrebări de mai sus, mai stați de vorbă, mai acordă incă o șansă relației.

Dacă într-adevăr nu se mai poate salva/repara relatia, important este să ieșiți frumos și în armonie din acest divorț/separare pentru a vă respecta și a fi mulțumiți de decizia luată.

Dacă consideri că ai nevoie de ajutor în luarea anumitor decizii, în a merge mai departe, contactează-mă. Este posibil să te pot ajuta pe acest drum.

O zi frumoasă!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.