Echinoctiu de toamna si constelatii familiale – 21 Septembrie 2019

Vă aștept cu drag sâmbătă, 21 Septembrie 2019 ( Echinoctiul de Toamna) începând cu ora 10:00 ca să descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.

Baza acestor întâlniri o reprezintă constelațiile sistemice create de Bert Helinger, acestea fiind adaptate într-o metodă proprie, personală, creată din experiență, din lucrul cu oamenii. Este o metodă de adaptare mai eficientă de a primi răspunsuri, de a facilita vindecarea în corpul fizic, energetic și în arborele genealogic prin diferite metode: terapia ThetaHealing®, curățări, dezlegări, eliberări și invoc Maeștrii Înălțați și entități de Lumină din dimensiuni superioare atunci când este nevoie și recomandat.

✨💖✨💖✨

Te invit să urmărești acest video pentru a-ți face o idee despre ceea ce se întâmplă într-o constelație facilitată de mine: https://youtu.be/UAwPOqAbDCo

✨💖✨💖✨

Investiția personală: 250 lei/persoană

Este necesar să achiți un avans de 100 lei pentru a rezerva unul din cele 13 locuri destinate celor care-si vor lucra constelatia.

Contul pentru efectuarea platii este: RO33INGB0000999905988612
( la detalii te rog sa scri PT CONSTELATII SEPT)
Odată efectuată plata, te rog să-mi trimiti OP-ul pe email: contact.lauradinu@gmail.com

Workshopul va fi facilitat de către consilier / terapeut LaRa Laura Dinu.

Sa aveti o zi usoara!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.