Excursie ISRAEL – PETRA (Iordania)

Dragilor dragi,
images
Va invit inainte de sarbatorile Pascale din 2017 sa ne bucuram si sa ne eliberam de tot ce simtim ca ne impovareaza, facand o excursie binecuvantata in locul Nasterii Fiului Domnului, In ISRAEL.

Am fost de 2 ori in locurile pe care vi le recomand in urmatoarea excursie. Cu mana pe inima va impartasesc ca trairile pe care le-am avut acolo depasesc toate asteptarile ( in cazul in care exista.:P ).

Excursia are foarte multe obiective pe care nu le gasiti trecute in itininerarul altor pachete, decat daca acelea sunt personalizate, ca cel pe care v-il prezin mai jos.

Petra este un alt loc frumos si luminos in care vom ajunge in aceasta excursie.

Mai jos aveti descrierea programului si toate detaliile necesare pentru a va face idee despre aceasta minunata calatorie.

Va astept cu drag sa ne inaltam!!!

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv Plecare spre Bethlehem, unde se viziteaza Biserica Nasterii Domnului si Grota Laptelui. Ierusalim Cina si cazare

ZIUA II: Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii
Mic dejun. Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se intra pe poarta leilor si se parcurge Drumul Crucii cu opririle. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Zidul plangerii. Timp liber la dispozitie si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Cina si cazare Ierusalim.

ZIUA III: Ierihon – Marea Moarta – Raul Iordan – Galileea
Mic dejun.Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`- vedere generala. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Deplasare spre Galileea. Nazaret Cina si cazare

ZIUA IV: – Nazaret – Raul Iordan
Mic dejun. Continuare spre Tabha, Primatul lui Petru, Capernaum cu sinagoga veche si biserica rusa . Iardenit, Locul Botezului la Iordan. Tiberias, vedere panoramica a orasului. Biserica de pe muntele Tabor. Intoarcere la Nazaret. Cina.
ZIUA V Nazaret, Haifa, Acco
Mic dejun Nazaret, Continuare spre Acco, Cetatea veche, Vizita la muzeul Hammam. Piata araba. Plecare spre Haifa . Muntele Carmel. Stella Maris cu grota sf. Ilie. Panoramic vedere de sus a Gradinilor Baha’i. Intoarcere la Nazaret. Cina.
ZIUA VI Iordania – Amman
Mic dejun Nazaret. Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Intrare in Iordania prin punctul de frontiera Sheikh Hussein. Tur Panoramic Amman – orasul vechi Philadelphia, unul din cele 10 orase ale Decapolisului in care Mantuitorul si Apostolii au facut mai multe minuni. Cina si cazare Amman.

ZIUA VII: Iordania – Amman – Madaba – Muntele Nebo – Petra
Mic dejun. Plecare spre Madaba care este cetatea cu multe referinte biblice si biserica cu mozaicul care infatiseaza harta locurilor sfinte, Biserica ortodoxa Sf. Gheorghe. Deplasare spre Muntele Nebo – cel mai cunoscut loc biblic din Iordania, de unde profetul Moise a văzut Pământul Făgăduinţei. Se viziteaza Biserica Sf. Ioan Botezatorul si Petra – numit si `Orasul Pierdut` sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat într-un canion adânc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, Mormintele Regale cu Mormântul Corintian, Mormintele Nabateene, Teatrul Roman, Biserica Bizantină Cina si cazare Petra/Aqaba.

ZIUA VIII: Iordania – Petra – Israel – Eilat – Marea Rosie
Mic dejun. Continuare spre Golful Aqaba si Marea Rosie (se trece punctul de frontiera Iordania – Israel). Optional: Tur panoramic Eilat, vizita la observatorul acvatic de unde se pot admira fauna si vegetatia din Marea Rosie, vizionare film 4D (aprox. 40 de min), pranz inclus (30 euro/pers). Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Deplasare de-a lungul Marii Moarte cu oprire in locul unde au fost cetatile Sodoma si Gomora. Timp liber pentru poze la statuia sotiei lui Lot – Sara care a fost transformata in stana de piatra. Cina si cazare Ierusalim/

ZIUA IX: Ierusalim – Muntele Sion – Tel Aviv
Mic dejun. Vizita pe Muntele Sion unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David, Continuare spre Tel Aviv si timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Vechiul Jaffo, Aici se pot vizita Biserica Sf. Petru si „Podul Dorintelor„. Tur panoramic Tel Aviv. Plecare spre aeroportul din Tel Aviv. Bucuresti – Henri Coanda

COSTUL excursiei este 1535 USD.

Locuri disponibile : 20 locuri

In pret este inclus TRANSPORTUL cu avionul si autocarul, mic dejun + cina, cazarea la hotel de 3-4*, taxele de frontiera si intrarile la obiective, ghid in Israel si Iordania .
Avansul este de 200 usd pana la data de 27.12.2016.

Pretul include: – 8 nopti la hotel 3-4* ,
– Transfer & Asistenta aeroport,
– Bufet mic dejun si cina ,
– Taxe frontiera si intrari obiective
– Autocat A.C.
Pretul exclude: -asigurare calatorie, bauturi si masa pranz
– alte lucruri si cheltuieli in afara programului ,
– zbor-schimbari de itinerar in functie de modificarile
de zbor, intarzieri,
– Tips sofer si ghid.

Asigurarea de calatorie se poate face la orice agentie de turism. Aveti link-ul agentiei unde va puteti face on line https://www.romasig.ro/asigurari-calatorie.

Pasaportul TREBUIE SA FIE VALABIL 6 LUNI DE LA INTRAREA IN ISRAEL.

ZBORUL SE FACE CU AGENTIA DE TRANSPORT EL AL.
27 MAR 9.00 OTP – 13.30 TLV
4 APR 18.00 TLV – 21.00 OTP
Plecarea se face de la Aeroportul International Otopeni Henri Coanda.

Conditiile locale de securitate din Israel sau vremea pot modifica programul cu altceva similar. Programul este comunicat de la aeroport la securitate si nu se poate schimba, masinile cu turisti sunt urmarite prin gps din ratiuni de securitate ca sa se evite rapiri si alte surprize si nu se pot devia de la itinerarul initial.
Pentru inscrieri, detalii si alte informatii va rog sa ma contactati la telefon 0733087250 sau la adresa de email contact.lauradinu@gmail.com sau pe pagina evenimentului.
Va rog sa-mi lasati numar de telefon sau/si adresa de email / sma pentru a reveni cu raspuns in cazul in care nu pot sa va raspund ca ma cautati.
O sa mai revin cu informatii despre excursie si daca sunt necesare modificari de program o sa le aflatin timp.
O zi luminoasa si drum deschis!
Cu drag, lara Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.