Informații noi, primite după eclipsă

Au fost foarte multe colonii de entitați de lumină care au participat la această eclipsă.. Se spune ca această eclipsă se resimte timp de 9 – 18 ani, având o putere foarte mare de manifestare; cu atât mai mult cu cât este venită pe zodia Leului – zodie de putere. Chiar suntem binecuvântați că suntem contemporani cu această eclipsă!

Anii ’99 – ’00 au fost ani de cotitură pentru planeta Pământ. S-a lucrat foarte mult, s-au făcut multe rugăciuni pentru a putea să existăm în continuare. Au fost multe suflete înălțate și întrupate care s-au rugat pt omenire atunci: Saint Germain, Iisus, Fecioara Maria… Astfel am mai primit o dispensă: hai, să vedem ce puteți!

Puterea de manifestare este foarte mare. Aveți mare grijă la gânduri.
Aveți grijă cum folosiți darurile, pentru că suntem testați. Anul aceste se întorc darurile acasa, adică în interiorul nostru. Până în 2020 am intrat pe o vibrație de testare a acestora, așa că vedeți cum le folosiți. Atunci va fi un nou val vibrațional, mult mai puternic decât cel din 2012.

Întotdauna:
– doresc să-l ajut pe X? – să fie spre Binele lui Suprem.
– vreau să fac dreptate? – Doamne, fă tu dreptate mai bine. Doamne, dă-mi putere să nu folosesc biciul pe alții doar pentru că pot.

Stați in rugaciune pentru că avem un sfârșit de an cutremurător. Sfârșit de an și început de an 2018.

Ridicați-vă imunitatea fizică a organismului – ea este susținută de credință: am CREDINȚĂ, am IMUNITATE. Vin boli noi, foarte multe. Se dă drumul la viruși pe stradă și nu știi ce te-a lovit: a bătut vântul, ai căscat, l-ai luat și nu știi ce te-a lovit. Este un razboi energetic. Suntem în plin razboi.

Lucrați din ce în ce mai mult pentru a vă activa palmele, pentru a vă curăța mâncarea din ce în ce mai mult. Avem chakre în palme și pot fi activate prin initieri, simboluri.. vizualizați coloane de lumină, pentru a putea curăța din ce în ce mai mult: apa, alimentele, fondul de ten chiar, etc. Curățați-le! Este un razboi foarte puternic între întuneric și lumină.

Este foarte importantă protecția și credința! Stați in lumină, asta este cel mai important. Fiți recunoscători și adăugați zilnic ceva nou pe lista voastră de recunoștințe… Că m-am conecat cu cineva, că am citit o carte, că m-am împiedicat pe stradă și m-am trezit, că am primit o informație nouă… recunoștința stă la baza creșterii spirituale, este una din pietrele de temelii.

Trimiteți multă lumină în viitor. Trecutul ne-a creat prezentul. Prezentul ne creează viitorul. S-a curățat foarte mult din trecut pentru că mulți terapeuți s-au specializat pe trecut, dar este nevoie să lucrăm cu viitorul. Este nevoie să trimitem îngeri, gânduri bune, iubire, să vizualizăm o țară luminoasă, prosperă, o planeta lumioasă, o singură religie, cum simțiți voi – Noua Eră! Cereți să vi se descarce informații despre ea, ca să o puteți proiecta. Viitorul poate fi și mâine, și peste 5 minute, dar și peste 5 ani. Este nevoie să schimbăm puțin direcția, să ne extindem puțin de fapt. Este bine să stăm în prezent, însă măcar o dată pe săptămână să facem o lucrare în viitor. Multe lucruri din viața aceasta pe care le avem acum, au fost transmise de noi în viitor.

Coduri, programe, legături, promisiuni, viața pe care vreau să o experimentez în 20XX – mi le-am trimis de nu știu când. Din experiențele mele din terapie, am descoperit mai nou multe lucruri care au fost trimise în prezent de persoana insăși sau de ghizi, arhangheli, în funcție de situație. De exemplu: sufletul respectiv fusese un mare maestru ce începuse să se protejeze excesiv, astfel că a dat-o în paranoia începând să atace excesiv. Fiind atât de puternic, a fost nevoie de 4 Maestrii (entități de lumină), care să-l lege. Aceștia l-au trimis în viitor, într-o următoare reîncarcare cu un handicap. Este doar un caz, însă trebuie verificate blocajele de exemplu: nu cumva vi le-ați trimis voi? Pentru că ele pot atrage altele, devenind si mai puternic. Curățăm multe blocaje din afară, dar uităm să le lucrăm pe cele create de noi care nu mai îmi sunt de folos aici și acum. M-a ajutat la momentul respctiv, dar ACUM trebuie curățat.

Lipsa a ceva material sau emoțional, înseamnă blocaj. Pentru a-l curăța/elibera, poți proceda astfel: Există un blocaj? Este pus de mine? Este trimis de mine din trecut, din alte vieți? Dacă răspunsul este DA la oricare din aceste întrebări, îl eliberăm în Lumină. Este simplu. Ce pun în loc? Lumină, pace, liniște, prosperitate, etc.

Iubire și lumină,
LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.