Isis-Maria Magdalena -S’hara

Te astept cu drag pe 8 Septembrie , Marti la ora 18.30 -21.00 pentru a primi daruri de la ISIS, Zeita magiei si a vietii , de la Maria Magdalena , partenera in planul fizic a Mantuitorului nostru Isus Hristos si de la S’hara, fiica Mariei Magdalena si a lui Isus Hristos.


Daca simti ca esti in punctul de a imboboci, si ai nevoie de o atingere duioasa si calda a Zeitelor feminine atunci te invit la un atelier plin de feminitate si experiente inaltatoare.


ZEITA ISIS
În mitologia egipteană, Isis este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi fidelităţii femeii faţă de soţ. Soţia şi sora a lui Osiris, fiica zeilor Geb şi Nut şi mama lui Horus, Isis este una din principalele divinităţi venerate de vechii egipteni. Ea aparţine Eneadei de la Heliopolis, iar în epoca elenistică a devenit protectoarea marinarilor. Numele ei s-ar putea traduce prin „Regina tronului”, ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului şi a puterii regale. Cu toate acestea, hieroglifa ei însemna la început „muritoare” şi e posibil ca zeiţa să fie o sinteză a mai multor regine egiptene deificate.
În artă, Isis este înfăţişată ca o femeie îmbrăcată cu o rochie lungă şi încoronată cu semnul hieroglific pentru tron. Uneori ea ţine un lotus. Isis apare câteodată şi cu nişte aripi desfăcute deasupra şi în jurul lui Osiris, ca şi cum ar vrea să îi încălzească şi să îi protejeze trupul. Din acest punct de vedere, Isis se aseamnănă foarte bine cu zeiţa Maàt, diferenţa fiind că Maàt poartă pe cap o pană de struţ, iar Isis simbolul tronului regal. După asimilarea lui Hathor, podoaba capului se schimbă coroana fiind înlocuită cu două coarne de vacă între care se află discul solar. Isis este astfel uneori simbolizată de o vacă sau de capul unei vaci. De multe ori, Isis apare împreună cu fiul ei, Horus sau, sub formă de uliu, deasupra corpului lui Osiris. Fiind şi o zeiţă a cerului, Isis este reprezentată stând pe o jumătate din lună, simbol al luminii nocturne.
Isis ţine în mână simbolul vieţii, ankh, dar poate avea şi unul din obiectele specifice zeiţei Hathor, cum ar fi sistrum-ul sacru (un fel de instrument muzical) şi colierul menat aducător de belşug şi fertilitate.Maria Magdalena
În Noul Testament Maria Magdalena este femeia adulteră salvată de la moarte de Christos. Numele Magdalena provine de la orașul Magdala. O întâlnim în multe documente religioase, ca fiind femeia care-l însoțește pe Iisus în pelerinajul său, dar și cea care asistă la moartea lui. Este prima persoană care îl vede pe Iisus, după ca acesta a înviat. Acest lucru este esențial pentru a înțelege relația dintre cei doi. Legătura lor era mult mai profundă decât relația carnală.Când romanii l-au crucificat pe Iisus, ea se afla lângă cruce. Ea a descoperit mormântul lui Iisus ca fiind gol. Aceste momente sunt foarte importante în ceea ce a fost Iisus și ceea ce reprezintă astăzi pentru noi. Cei 12 apostoli nu sunt prea vizibili în aceste momente, cu toate că relațiile dintre ei erau de frăție. Pentru ce toate aceste privilegii, era o simplă prostituată. Adevărul probabil că este altul. Viața sa și rolul său în Evanghelie sunt foarte controversate. Sunt cercetători care susțin că ea a fost femeia iubită a lui Iisus.În anul 2011, la Vatican, la un important congres științific, a fost prezentat un papirus a cărui vechime este de peste 1600 de ani, în care Iisus spune despre Maria Magdalena că este femeia lui. Vaticanul nu a recunoscut acest papirus și continuă să susțină că Maria Magdalena nu a fost femeia lui și că a fost o relație de prietenie. În Codul lui Da Vinci, Dan Brown susține că Maria a fost soția lui Iisus, ba mai mult, Iisus este tatăl copilului ei, o fetiță.Sunt cercetători care îi acordă o importanță majoră în ceea ce înseamnă astăzi, pentru noi, creștinismul. Creștinismul, ca mai toate religiile, în crearea sa, a avut numai bărbați. Femeile sunt inexistente. Și totuși, Maria Magdalena rămâne un simbol pentru ceea ce a însemnat ea pentru Iisus. Dacă a avut acest privilegiu, de a-i fi alături, înseamnă că a fost o femeie deosebită. Indiferent ce relație a avut cu Iisus, Maria Magdalena este persoana de încredere, persoana loială. După moartea lui Iisus, ea și-a petrecut următorii ani în doliu și-n dragoste pentru Iisus.


Sar’h
“Nu a fost scris în evanghelii pentru că nimeni nu a cunoscut, doar cei apropiaţi de noi. Înainte ca Isus să meargă în Grădina Ghethsemane, noi am conceput un copil, şi numele ei a fost Sar’h.Povestea pe care am de gând să v-o povestesc sună fantastic.Îmi reamintesc scrierile Maries de la Mer, deşi atunci, desigur, nu erau numite aşa. Este un loc unde barca noastră a acostat. Sar’h era foarte mică. Nici măcar nu avea un an. Am fost sfâşiată de mâhnire şi surprindere.Am fost acolo când Isus a fost crucificat. L-am văzut în mormânt şi lam învăluit împreună cu mama lui în urma mea. Îmi voi reaminti întotdeauna mirosul mirului. A fost unul din alifiile pe care noi le foloseam.Isus mi-a apărut în lumina sa luminoasă. Nu-mi venea să-mi cred ochilor şi astfel i-am atins rănile. Discipolii au fost geloşi pentru că el mi s-a arătat mie întâi.Era ciudat să-mi văd iubitul transportat într-un alt tărâm, altă lume, în timp ce eu şi fetiţa noastră traversam Mediterana singure. Nu mai eram în siguranţă şi a trebuit să părăsim Egiptul, pentru că acolo ne dusesem.Când am traversat unul din malurile a celei ce avea să devină Franţa era doar pustietate. Ne-am întâlnit cu preotesele Cultului Isis, şi ne-am îndreptat în nord spre protecţia Druizilor, pentru că Isis le-a vorbit şi ei au auzit chemarea de a proteja fata ei, Sar’h. Şi astfel ne-am îndreptat spre nord pe un alt mare curs de apă şi am traversat spre ceea ce a devenit Anglia.Şi am fost ascunse în cea mai sacră inimă a Druizilor, la Tor şi Glastonbury. Deşi noi eram mai în siguranţă decât am fost în Israel sau Egipt, influenţa romană s-a extins la fel de bine şi în Anglia şi noi am fost ascunse.Am locuit în aceste locuri mulţi ani, iar Sar’h s-a măritat cu un bărbat ai cărui urmaşi urmau să devină Cavaleri Templieri şi eu am mers în nord înŢara Galilor şi am locuit la mare pentru tot restul zilelor mele.” (Manuscrisul Mariei Magdalena)

CURSUL CUPRINDE:
1. INITIEREA / conexiunea cu ORDINUL LUI ISIS si Maria Magdalena;
2. Meditatie ghidata- calatorie prin templele lui ISIS pentru activarea si recuperarea darurilor;
3. Activarea simbolurilor primate de la ISIS si de la Maria Magdalena ;
4. INVOCAREA LUI ISIS / Maria Magdalena (RUGACIUNE).


Pentru persoanele inscrise in Calatoria Initiatica din Egipt participarea la aceste eveniment este GRATIS!


INVESTITIE PERSONALA : 420 lei / persoana.

La cabinet participa 10 persoane , restul pot participa ONLINE pe ZOOM.


Participarea se face prin plata sumei in contul de la ING BANK RO33INGB0000999905988612 – Laura Nicoleta Dinu pana la data

de 1 Septembrie 2020 si trimiterea dovezii platii pe whatapp la 0733087250.

Lasati viata sa va surprinda!!!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.