ISUS – MARIA MAGDALENA – SAR’H ( Atelier – Initiere)

ISUS – MARIA MAGDALENA – SAR’H ( TRAIUNGHIUL FAMILIEI DE LUMINA)

Duminica, 02 Aprilie 2017, la ora 12.00 va astept sa ne conectam prin meditatie ghidata cu Isus-Maria Magdalena – Sar’h, o alta Familie de lumina care ne ghideaza din alte dimensiuni.
Locuri disponibile – 10
Investitie personala – 177 lei
Se ofera suport de curs si Manuscrisul Mariei Magdalena.

Mai jos aveti cateva cuvinte despre Familia de lumina si initierea in Ordinul Sacru al lui Isus:

Ordinul Sacru al lui Isus Hristos, este un dar primit de la Isus Hristos, tocmai pentru a ne ajuta sa redevenim OAMENI, pentru a ne reaminti sacrificiul pe care l‐a facut Isus din Iubire pentru oameni, pentru a ne reaminti ca nimic nu conteaza in aceasta viata materiala in afara de Iubire.
Iubirea este Esenta Vietii.
“Prin si cu Iubire ne nastem, cu Iubire traim, si din Iubire murim . “
El va reactiva Constiinta Hristica, ce reprezinta practic adevarul divin, adevarata fericire, iubirea neconditionata si perfectiunea integrala. Din momentul in care va veti deschide sufletul si veti reprimi Iubirea Divina, veti zambi fiecarei fiinte umane cu care interactionati, gandindu‐va doar ca toti suntem creati din Lumina si Iubire, ca si el ca si tine, ca si mine, ca toti suntem Creatia lui Dumnezeu, reusind sa vedeti doar frumusetea si Iubirea ce exista in sufletul fiecaruia.
Se vor reface legaturile primordiale pierdute, legaturile cu elementele principale: Apa, Focul, Pamantul, Aerul si Eterul, pentru a le putea intelege intr‐un grad adanc de profunzime, si a putea conlucra cu acestea, intelegand ca Toti facem parte din acelasi sistem Unitar, si ca totul este Dumnezeu.
Este un dar care va ajuta sa va dezvoltati abilitatile de vindecatori, oferind suportul necesar atat timp cat se face ” Voia Domnului”.

Maria Magdalena

În Noul Testament Maria Magdalena este femeia adulteră salvată de la moarte de Christos. Numele Magdalena provine de la orașul Magdala. O întâlnim în multe documente religioase, ca fiind femeia care-l însoțește pe Iisus în pelerinajul său, dar și cea care asistă la moartea lui. Este prima persoană care îl vede pe Iisus, după ca acesta a înviat. Acest lucru este esențial pentru a înțelege relația dintre cei doi. Legătura lor era mult mai profundă decât relația carnală.

Când romanii l-au crucificat pe Iisus, ea se afla lângă cruce. Ea a descoperit mormântul lui Iisus ca fiind gol. Aceste momente sunt foarte importante în ceea ce a fost Iisus și ceea ce reprezintă astăzi pentru noi. Cei 12 apostoli nu sunt prea vizibili în aceste momente, cu toate că relațiile dintre ei erau de frăție. Pentru ce toate aceste privilegii, era o simplă prostituată. Adevărul probabil că este altul. Viața sa și rolul său în Evanghelie sunt foarte controversate. Sunt cercetători care susțin că ea a fost femeia iubită a lui Iisus.

În anul 2011, la Vatican, la un important congres științific, a fost prezentat un papirus a cărui vechime este de peste 1600 de ani, în care Iisus spune despre Maria Magdalena că este femeia lui. Vaticanul nu a recunoscut acest papirus și continuă să susțină că Maria Magdalena nu a fost femeia lui și că a fost o relație de prietenie. În Codul lui Da Vinci, Dan Brown susține că Maria a fost soția lui Iisus, ba mai mult, Iisus este tatăl copilului ei, o fetiță.

Sunt cercetători care îi acordă o importanță majoră în ceea ce înseamnă astăzi, pentru noi, creștinismul. Creștinismul, ca mai toate religiile, în crearea sa, a avut numai bărbați. Femeile sunt inexistente. Și totuși, Maria Magdalena rămâne un simbol pentru ceea ce a însemnat ea pentru Iisus. Dacă a avut acest privilegiu, de a-i fi alături, înseamnă că a fost o femeie deosebită. Indiferent ce relație a avut cu Iisus, Maria Magdalena este persoana de încredere, persoana loială. După moartea lui Iisus, ea și-a petrecut următorii ani în doliu și-n dragoste pentru Iisus.

Sar’h
“Nu a fost scris în evanghelii pentru că nimeni nu a cunoscut, doar cei apropiaţi de noi. Înainte ca Isus să meargă în Grădina Ghethsemane, noi am conceput un copil, şi numele ei a fost Sar’h.
Povestea pe care am de gând să v-o povestesc sună fantastic.
Îmi reamintesc scrierile Maries de la Mer, deşi atunci, desigur, nu erau numite aşa. Este un loc unde barca noastră a acostat. Sar’h era foarte mică. Nici măcar nu avea un an. Am fost sfâşiată de mâhnire şi surprindere.
Am fost acolo când Isus a fost crucificat. L-am văzut în mormânt şi lam învăluit împreună cu mama lui în urma mea. Îmi voi reaminti întotdeauna mirosul mirului. A fost unul din alifiile pe care noi le foloseam.
Isus mi-a apărut în lumina sa luminoasă. Nu-mi venea să-mi cred ochilor şi astfel i-am atins rănile. Discipolii au fost geloşi pentru că el mi s-a arătat mie întâi.
Era ciudat să-mi văd iubitul transportat într-un alt tărâm, altă lume, în timp ce eu şi fetiţa noastră
traversam Mediterana singure. Nu mai eram în siguranţă şi a trebuit să părăsim Egiptul, pentru că acolo ne dusesem.
Când am traversat unul din malurile a celei ce avea să devină Franţa era doar pustietate. Ne-am întâlnit cu preotesele Cultului Isis, şi ne-am îndreptat în nord spre protecţia Druizilor, pentru că Isis le-a vorbit şi ei au auzit chemarea de a proteja fata ei, Sar’h. Şi astfel ne-am îndreptat spre nord pe un alt mare curs de apă şi am traversat spre ceea ce a devenit Anglia.
Şi am fost ascunse în cea mai sacră inimă a Druizilor, la Tor şi Glastonbury. Deşi noi eram mai în siguranţă decât am fost în Israel sau Egipt, influenţa romană s-a extins la fel de bine şi în Anglia şi noi am fost ascunse.
Am locuit în aceste locuri mulţi ani, iar Sar’h s-a măritat cu un bărbat ai cărui urmaşi urmau să devină Cavaleri Templieri şi eu am mers în nord în
Ţara Galilor şi am locuit la mare pentru tot restul zilelor mele.” (Manuscrisul Mariei Magdalena)

Inscrierile se fac la adresa de email contact.lauradinu@gmail.com si pe pagina evenimentului Calatorii ale sufletului (https://www.facebook.com/TemplulUnimii/?ref=bookmarks)

Lasati Trinitatea sa va ghideze!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.