Karuna Reiki – Inițiere și Măiestrie

Vă aștept cu drag duminică 11 iulie, orele 10,00 – 14,00 pentru a primi Inițierea și Măiestria în sistemul Karuna Reiki.

Ce este Reiki?

Este un sistem de evoluţie spirituală prin care omul poate accesa sursa universală de energie, Duhul Sfânt. În toate sistemele existente la ora actuală pe Pământ, oamenii vorbesc despre aceeastă energie, fie îi spun bio-energie, fie Lumină, fie prana, fie chi sau ki, ea este aceeaşi. Diferenţa între sisteme este modul de a prelua această energie şi modul de utilizare. În qi qung (chi kung/qi gong), tai chi, tao, ea este luată din atmosferă, de la stele etc. În creştinism e luată prin rugăciune, prin împărtăşanie, prin apa sfinţită de la preot, care are acces direct la sursa universală (Duhul Sfânt), iar prin Reiki ai de asemenea acces direct la sursă. Mai există o diferenţă, aceea de vibraţie a Luminii, iar la acest capitol Reiki-ul stă foarte bine – Maeştrii Reiki având o vibraţie mult superioară celorlalte practici.

Avantajele Reiki

Este un sistem accesibil oricărei persoane care doreşte să evolueze spiritual indiferent de sex, rasă, religie, profesie, naţionalitate, convingeri filosofice. Este superior radiesteziei ca acces la energii şi superior călugărilor ca număr de îngeri.

Ce înseamnă Karuna Reiki?

În limba sanscrită, cuvâtul „karuna” semnifică iubire necondiționată și compasiune.

Prin activarea simbolurilor Karuna, practicantul lucrează cu energiile Arhanghelilor, Îngerilor, a Maicii Domnului sau a altor Entități Spirituale Superioare și în prezența acestora. Simbolurile Karuna Reiki sunt caracterizate de o frecvență vibrațională foarte înaltă și de o eficiență sporită.

Energia Karuna Reiki este mult mai puternică decât energia Reiki Usui fiind simțită mai clar și lucrând simultan cu toate energiile corpului.  Prin inițierea Karuna energia primită este în același timp armonioasă și suavă dar și plină de forță.

Karuna Reiki este un sistem ce te ajută să te conectezi mai ușor cu Îngerii, Arhanghelii și Entitățile de Lumină ce-ți aduc pacea lăuntrică, te armonizează cu natura, cu energiile subtile, cu intuiția.  

Simbolurile sistematizează un concept sau o înșiruire de concepte și reprezintă chei de activare a energiilor universale, ce realizează conexiunea cu diferite entități de Lumină. Prin intermediul lor se deschid posibilitățile de vindecare, iubire, protecție, pace și comunicare, acestea acționând ca o interfață între lumea fizică și cea astrală. 

Detalii organizatorice:

  • Investiția personală: 330 lei / persoană
  • Participarea se face prin plata avansului de 100 lei (sumă nerambursabilă dacă te retragi cu 3 zile înainte).
  • ÎNSCRIERILE SE FAC la numarul de WhatApp 0733087250 până la data de 8 iulie.
  • Se oferă suport de curs.

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.