Lemuria – originile ei

Scris de Adama: „La inceput, cu milioane de ani in urma, aceasta planeta a fost creata cu sapte continente principale. Aproape chiar de la debut, multe colonii ale unor civilizatii extraterestre au venit sa locuiasca pe Terra. Unele au ramas perioade mai scurte de timp, altele pentru mai multa vreme.

Image result for lemuria adama Detaliile acestei epoci trecute din istoria Pamantului sunt consemnate in biblioteca Porthologos din Pamantul Interior si, de asemenea, in propria noastra biblioteca lemuriana din Telos.

In zilele noastre mai exista inca la “suprafata” foarte putine fapte adevarate din lunga istorie a acestei planete – daca nu deloc. Asta pentru ca aceste civilizatii nu au fost intotdeauna la fel de fizice precum le cunoasteti astazi, iar inregistrarile nu au fost pastrate in maniera in care o faceti in prezent. De asemenea, aproape toate consemnarile care au reusit sa nu fie distruse in urma cataclismelor de la “suprafata” au fost, in final, distruse intr-un fel sau altul.

In urma cu aproximativ patru milioane cinci sute de mii de ani i.e.n., Arhanghelul Mihail impreuna cu echipa lui de ingeri ai flacarii albastre si multe alte Fiinte din Taramul Luminii, avand binecuvantarea Mamei / Tatalui Dumnezeu, au insotit pe aceasta planeta primele suflete care urmau sa devina semintele rasei lemuriene. Acest lucru s-a desfasurat in Refugiul Royal Teton, cunoscut astazi ca Parcul National Grand Teton, din apropiere de Jackson, Wyoming. Noile suflete care s-au incarnat, initial, pe aceasta planeta veneau din Tara lui Mu, din Universul Dahl.

La acea vreme, Pamantul oferea peste tot o perfectiune, o abundenta si o frumusete pe care cu greu ti-ai putea-o imagina astazi. Era, intr-adevar, cel mai minunat paradis din acest univers si din intreaga Creatie. Aceasta perfectiune a fost mentinuta mai multe milioane de ani, pana la inceputul caderii la nivel de constiinta, care a avut loc in timpul celei de-a patra varste de aur.

In final, alte rase de pe Sirius, Alpha Centauri si Pleiade, si de pe alte cateva planete au venit, s-au alaturat acestor suflete “seminte” pentru a evolua, la randul lor, pe Terra. Deoarece aceste rase s-au intrepatruns, au format ulterior civilizatia lemuriana. Pe scurt, Lemuria era un amestec complet straniu, iar “Tara Mama” a devenit legamantul unei civilizatii avansate pe aceasta planeta – sustinand, in acelasi timp, si eventuala nastere a multor altor civilizatii. Epoca Atlantidei s-a nascut mai tarziu.

La inceput, aceste suflete minunate care au venit de pe Mu, pentru “marea aventura” au trebuit sa se obisnuiasca si sa se adapteze la foarte multe experiente noi. Cu ajutorul si indrumarea ingerilor – care ii invatau cum sa traiasca in Refugiul Royal Teton – au inceput sa se aventureze treptat, in exterior si sa formeze mici comunitati. Pe masura ce s-au adaptat si au capatat incredere, ei s-au aventurat din ce in ce mai departe de refugiu. Mai tarziu, au colonizat intregul continent Lemuria, care era urias si se intindea departe, catre ceea ce astazi cunoastem drept Oceanul Pacific – si dincolo de acesta.

Inainte de cadere, lemurienii nu apareau complet in expresia fizica pe care o cunoasteti astazi. La acea vreme, Pamantul era in cea de-a cincea dimensiune, iar lemurienii traiau in special in corpurile lor de lumina de vibratia dimensiunii a cincea, avand capacitatea de a-si reduce vibratia in trupuri, ori de cate ori doreau, si de a se reintoarce oricand la corpurile lor de lumina. Bineinteles, acest fapt s-a intamplat cu mult timp in urma, inainte de ceea ce voi numiti “cadere” – lucru ce a dus la scaderea treptata a vibratiei constiintei acestei rase miraculoase si, de asemenea, a tuturor celorlalte care traiau pe aceasta planeta. Oamenii nostri, ca multe alte civilizatii, au cazut in final la nivelul celei de-a patra dimensiuni si, mai tarziu, pana la nivelul celei de-a treia. Aceasta cadere in constiinta s-a desfasurat pe o perioada de cateva mii de ani.”


Fragment din Telos – Revelații despre Noua Lemurie – Aurelia Louise Jones

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.