Life Activation – Modern Mystery School in the Lineage of King Solomon 11 Nov- 29 Nov 2019

Life Activation – Modern Mystery School in the Lineage of King Solomon
Activare de Viata – Scoala Moderna a Misterelor cu descendenta de la Regele Solomon
 
Aceasta procedura trezeste potentialul divin din fiecare din noi, activand 22 din cele 24 de sectiuni de ADN (11 fizice si 11 spirituale). Astfel veti dobandi o mai buna conectare cu Sinele Divin, o capacitate sporita de a circula si mentine „Lumina’/energie benefica in corpul fizic, va va ajuta sa manifestati talentele si abilitatile pe care le aveti (fie ca le constientizati deja sau nu). Va aduce mai multa energie si claritate in tot ceea ce faceti. Incepe un proces de transformare a corpului prin care ne eliberam de Karma stocata in ADN, adica tipare emotionale si mentale care ne mentin blocati in niste situatii care nu ne mai servesc in prezent. De asemenea ne sporeste abilitatea de a folosi mai mult din capacitatea creierului care in majoritatea oamenilor este inca ignorata de corpul nostru.
 
Pe langa activarea in sine, o sedinta vine impreuna cu urmatoarele proceduri menite sa echilibreze si sa stimuleze corpul sa se schimbe comform informatiei activate in ADN. Ele lucreaza sa realizeze o mai mare armonie intre minte, corp si spirit:
• Inlaturarea blocajelor emotionale de pe chakra coroana (daca exista)
• Echilibrarea trunchiului central
• Deschiderea celor 16 petale lotus (conexiunea cu energiile elementale)
• Echilibrarea liniilor de energii Elementale si Magnetice
• Echilibrarea chakrelor
• Inlaturarea cristalelor eterice arse din corp
• O scurta citire din subconstient
• Remediu homeopat din laboratorul de alchimie al scolii pentru a usura schimbarile fizice”
Durata – 2h Pret: 530 RON
 
Vindecarea si echilibrarea celor 7 straturi ale aurei – Activare facilitata de energiile familiei lui Ra din Egiptul antic
Este menita sa aduca mai multa claritate in viata noastra si o abilitate mai mare de a crea si a manifesta.
Cele 7 straturi:
• Spiritul – folosind energia lui Ra
• Mentalul – folosind energia lui Isis
• Sufletul – folosind energia lui Osiris
• Corpul astral – folosind energia lui Geb
• Nivelul planificarii – folosind energia lui Nut
• Nivelul visarii – folosind energia lui Anubis
• Nivelul actiunii –folosind energia lui “Unu”
Durata – 1h30 Pret: 400 RON
Necesita Activare de Viata cu minim o saptamana inainte.
Oferta: Activare de Viata + Vindecarea Aurei 800 RON
 
Activarea sufletului de foc
Activarea sufletului de foc trezeste energia spiritului in corpul nostru. Deschide portile interioare si ne aminteste de puterea si de divinitatea noastra. Sporeste atentia si simturile. Se realizeaza prin inscriptionarea a 55 de simboluri sacre in structurile personale care declanseaza o recalibrare totala a structurii magnetice a corpului.
Actioneaza pe urmatoarele nivele:
• Conexiunea inter-dimensionala
• Contracte spirituale
• Integrarea minte-suflet
• Imbogatirea sufletului
• Claritatea in gandire
• Trezirea mintii
• Echilibrarea corpului
 
Durata – 1h30 Pret: 400 RON
Necesita Activare de Viata si minim 3 saptamani distanta fata de celelalte activari.
Oferta: Activare de Viata + Activarea Sufletuli de Foc 800 RON
 
 
Detalii:
Purificari si Cristale – Piatra Filozofala (Remediul homeopatic)
 
Acest produs incredibil este unul pe care alchimistii din antichitate l-au cautat si in cateva cazuri afirma ca l-au gasit! Se pare insa ca din punct de vedere istoric, timpul nu era potrivit ca acest produs sa fie prezentat publicului larg. Nu stim daca ei au gasit acest produs cu adevarat sau nu, desi inclinam sa credem ca adevaratul elixir nu a fost gasit.
 
Elixirul pe care il cautau este o creatie celesta intentionata sa vindece toate bolile si sa contribuie la o stare de sanatate mai buna din toate punctele de vedere. De asemenea ajuta oamenii sa gaseasca o cale spirituala catere inaltare. Era de dorit sa fie o bautura care sa ajute oamenii sa se reuneasca cu Dumnezeu. Intr-un sens, o bautura religioasa, si totusi mult mai mult decat atat. Trebuia sa fie o bautura care sa fie benefica pentru sanatate cat si pentru functionarea generala a corpului. Alchimistii au cautat acest elixir pentru beneficiul tuturor. Ei sperau sa readuca Pamantul inapoi intr-o stare de echilibru si armonie intre oameni si natura.
 
Alchimistii din Scola Moderna a Misterelor au creat acest elixir in doua versiuni! Prima este numita „Purificato”, iar a doua „Crystalis”. Aceste lichide homeopatice sunt menite sa fie luate ca suplimente alimentare. Nu garantam efectele acestui produs, dar vedem rezultatele in cei care il folosesc.
 
Purificarea:
Aceasta formula lucreaza la nivel celular. Curata direct resturile celulare ramase in urma expunerii la toxinele din mediul inconjurator, la bacterii si virusi cat si la excrescente micotice. Acest elixir este pregatit homeopatic ca un remediu vibrational si nu interfereaza cu mancarea sau medicamentele.
La nivel energetic, avem nevoie sa eliminam resturile nebenefice din campul auric deoarece ingreuneaza asimilarea luminii (energiei benefice din univers). Efectele acestei transmutari sunt vizibile pe masura ce darurile si puterea personala incep sa se manifeste.
Aceasta forma a elixirului functioneaza cel mai bine cand corpul este treaz si in miscare, deoarece asta faciliteaza eliminarea resturilor. Este sugerat sa se ia 7 picaturi sub limba in fiecare dimineata.
 
Cristale:
Aceasta formula curata resturile genetice si elibereaza intentionat daunele genetice de la momentul conceptiei. Asta te ajuta sa te focusezi pe viata spirituala. Crystalis curata ultimele structuri dense din corpul fizic care impiedica constientizarea spirituala deplina.
Aceasta formula functioneaza cel mai bine cand te relaxezi sau dormi. In acest timp se permite eliberarea codurilor genetice pentru a fi curatate si de asemenea deblocheaza codurile divinitatii noastre. Aceasta poate fi observata in starea de visare ca o amintire a existentei tale in forma spirituala. Se recomanda sa se ia 7 picaturi sub limba in fiecare seara.
 
Folosind amandoua elixire te ajuta sa experimentezi puterea completa a aurei si sufletului tau. Cand o persoana simte aceasta schimbare energetic, corpul fizic raspunde si el, fiind intr-o forma mai buna si simtind mai bine puterea divina ce curge prin noi. Corpul si minte incep sa se simta in echilibru, crescand starile emotionale de iubire, fericire si acceptare, permitandu-ti sa ai mai mult succes in toate aspectele vietii.
 
Activarile vor fi transmise prin discipolul Radu Coman <3.
 
Pentru programari va rog sa trimiteti email la contact@lauradinu.ro.
 
Lasati viata sa se manifeste!!! <3 <3 <3
 

Un comentariu la „Life Activation – Modern Mystery School in the Lineage of King Solomon 11 Nov- 29 Nov 2019”

  1. Buna seara dna Laura. Ma numesc Ioana Magdalena Draghici nu stiu daca va mai amintiti de mine am lucrat anul trecut cu dv in aceasta perioada cele 12 curatiri si primele dv initieri  Usui la distanta ☺️. Acum am citit articolul cu Life Activation si mi se pare ff interesant..acele activari se fac doar in persoana sau se pot face si la distanta ? ?? 🙏🥰

    Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.