Mini tabară Echinocțiu de primăvara – Bucegi – Sfinx

Te invit în perioada 19 – 23 martie 2021 să împletim energia Echinocțiului de primăvară cu energia munților Bucegi și cea a Sfinxului.

După Mărţişor, Babe şi Moşi, după „zăpada mieilor”, când calendaristic deja am păşit în anotimpul primăverii ne apropiem de momentul Echinocţiului de primăvară, ce marchează începutul primăverii astronomice. La echinocțiu Pământul se află la cea mai mică distanță față de Soare, ziua și noaptea fiind egale, urmând ca apoi, treptat, zilele să fie mai lungi, iar lumina să predomine după ce întunericul a fost cel care a dominat pe timpul iernii.

La echinocțiu Soarele intră în zodia Berbec. Așa că beneficiem de vitalitate, energizare, dar și de nevoia de independență. Această schimbare energetică reprezintă începutul unui nou ciclu și este, de asemenea, începutul anului nou astrologic. Energia Berbecului este modalitatea perfectă de a începe un nou ciclu sau un nou capitol și ne va ajuta pe toți să ne mișcăm în direcția în care vrem să mergem. Acesta este momentul perfect pentru a planta noi semințe, a începe noi proiecte, a lua acțiune și a vă pune pe voi acolo. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lua responsabilitatea vieții voastre și a începe să eliberați lucruri care ar putea să vă împiedice să ajungeți acolo unde vreți să fiți.

În această energie a noului ne vom conecta cu Sfinxul pentru a crea o experiență unică de joc al energiei alături de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy.

În această călătorie vei avea momente în care te vei auzi pe tine (în esență), momente de conștientizare personală cât și momente de conștientizare de grup.

Energia grupului te va ajuta să identifici starea interioară din prezent, și împreună ne vom deschide către energii și frecvențe ridicate.

Dacă îți dorești să participi la meditații ghidate, curățări, excursii la Cascada Șapte Izvoare, Sfinx și Peștera Ialomicioarei, te aștept cu mare drag alături de un grup minunat format din sufletele trezite și lucrate. 

Progamul mini taberei:

 • Vom face o excursie la Cascada Șapte Izvoare dacă condițiile meteo vor fi favorabile.
 • Vom urca la Sfinx cu telecabina sau pe jos în funcție de condițiile meteo.
 • Vom merge la Peștera Ialomicioarei.
 • Vom face meditații și curățări.

Beneficiile participării în cadrul acestei tabere inițiatice:

 • Te vei simți mai ușor, mai curat, mai luminos.
 • Vei deține frumoase semințe de lumină, ce le vei putea crește ulterior spre Binele Tău Suprem.
 • Te vei conecta cu locuri de lumină și putere, cu entități și Maeștri spirituali.

Detalii organizatorice:

 • Cazare Pensiunea Lucica Strada Emil Racovita nr. 3, Bușteni, județul Prahova (https://az-turism.ro/pensiuni/pensiunea-lucica-busteni/)
 • Investiția personală: 960 lei/persoană. (Investiția susține cazarea, 3 mese/zi și meditațiile ghidate și curățările realizate de Laura Dinu).
 • Avansul de 460 lei trebuie achitat până la data 1 martie 2021.
 • Diferența de 500 lei se plătește în ziua evenimentului (pe 19 martie).
 • Inscrierile se fac pe WhatsApp la 0733087250.
 • Transportul va fi asigurat cu mașini personale.
 • Ținând cont de faptul că urcăm pe Platoul Bucegi, este necesar să luați în considerare informațiile meteorologice ale acelei perioade și să aveți îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate. Vă rog să pregătiți echipamentul necesar pentru o excursie pe timp de iarnă-primăvară, la munte.
 • Dacă aveți cristale, puteți să le aduceți cu voi pentru a le încărca energetic cu meditațiile pe care le vom susține.

Pentru a afla mai multe informații despre călătoriile/excursiile/taberele inițiatice pe care le organizez, te invit să urmărești emisiunea: Călătorii inițiatice – cum le pregătim

Eveniment susținut de Laura Dinu – Terapeut Theta Healing, Fondator Clarity Academy.

Vă aștept cu mare drag să strălucim împreună!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.