Ordinul Sacru al lui Isus – Inițiere

Sâmbătă, 05 decembrie 2020, ora 10.30 (ora României) vă aștept la Inițierea în Ordinul Sacru al lui Isus, un dar care vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de vindecători, oferind suportul necesar atât timp cât se face ”Voia Domnului”.

Cu ocazia acestui curs ne vom conecta cu Isus – Maria Magdalena – Sara, Familia de Lumină care ne ghidează din alte dimensiuni.

Mai jos aveți câteva cuvinte despre Familia de Lumină și inițierea în Ordinul Sacru al lui Isus:

Ordinul Sacru al lui Isus Hristos, este un dar primit de la Isus Hristos, tocmai pentru a ne ajuta să redevenim OAMENI, pentru a ne reaminti sacrificiul pe care l‐a făcut Isus din Iubire pentru oameni, pentru a ne reaminti că nimic nu contează în această viață materială în afară de Iubire.

Iubirea este Esența Vieții. “Prin și cu Iubire ne naștem, cu Iubire trăim, și din Iubire murim“.
El va reactiva Conștiința Hristică, ce reprezintă practic adevărul divin, adevărata fericire, iubirea necondiționată și perfectiunea integrala.

Din momentul în care vă veți deschide sufletul și veți primi Iubirea Divină, veți zâmbi fiecărei ființe umane cu care interacționați, gândindu‐vă doar că toți suntem creați din Lumină și Iubire, ca și el, ca și tine, ca și mine, că toți suntem Creația lui Dumnezeu, reușind să vedeți doar frumusețea și Iubirea ce există în sufletul fiecăruia.

Se vor reface legăturile primordiale pierdute, legăturile cu elementele principale: Apa, Focul, Pamântul, Aerul și Eterul, pentru a le putea înțelege într‐un grad adânc de profunzime, și a putea conlucra cu acestea, înțelegând că Toți facem parte din același sistem Unitar, și că totul este Dumnezeu.

Pe Maria Magdalena o întâlnim în multe documente religioase, ca fiind femeia care-l însoțește pe Iisus în pelerinajul său, dar și cea care asistă la moartea lui. Este prima persoană care îl vede pe Iisus, după ce acesta a înviat. Acest lucru este esențial pentru a înțelege relația dintre cei doi. Legătura lor era mult mai profundă decât relația carnală. Când romanii l-au crucificat pe Iisus, ea se afla lângă cruce. Ea a descoperit mormântul lui Iisus că fiind gol. Aceste momente sunt foarte importante în ceea ce a fost Iisus și ceea ce reprezintă astăzi pentru noi. Cei 12 apostoli nu sunt prea vizibili în aceste momente, cu toate că relațiile dintre ei erau de frăție. Pentru ce toate aceste privilegii, era o simplă prostituată. Adevărul probabil că este altul. Viața sa și rolul său în Evanghelie sunt foarte controversate. Sunt cercetători care susțin că ea a fost femeia iubită a lui Iisus. În anul 2011, la Vatican, la un important congres științific, a fost prezentat un papirus a cărui vechime este de peste 1600 de ani, în care Iisus spune despre Maria Magdalena că este femeia lui. Vaticanul nu a recunoscut acest papirus și continuă să susțină că Maria Magdalena nu a fost femeia lui și că a fost o relație de prietenie. În Codul lui Da Vinci, Dan Brown susține că Maria a fost soția lui Iisus, ba mai mult, Iisus este tatăl copilului ei, o fetiță. Sunt cercetători care îi acordă o importanță majoră în ceea ce înseamnă astăzi, pentru noi, creștinismul. Creștinismul, ca mai toate religiile, în crearea sa, a avut numai bărbați. Femeile sunt inexistente. Și totuși, Maria Magdalena rămâne un simbol pentru ceea ce a însemnat ea pentru Iisus. Dacă a avut acest privilegiu, de a-i fi alături, înseamnă că a fost o femeie deosebită. Indiferent ce relație a avut cu Iisus, Maria Magdalena este persoana de încredere, persoana loială. După moartea lui Iisus, ea și-a petrecut următorii ani în doliu și-n dragoste pentru Iisus.

Sara – “Nu a fost scris în evanghelii pentru că nimeni nu a cunoscut, doar cei apropiaţi de noi. Înainte ca Isus să meargă în Grădina Ghethsemane, noi am conceput un copil, și numele ei a fost Sar’h. Povestea pe care am de gând să v-o povestesc sună fantastic. Îmi reamintesc scrierile Maries de la Mer, deşi atunci, desigur, nu erau numite aşa. Este un loc unde barca noastră a acostat. Sar’h era foarte mică. Nici măcar nu avea un an. Am fost sfâşiată de mâhnire și surprindere. Am fost acolo când Isus a fost crucificat. L-am văzut în mormânt și l-am învăluit împreună cu mama lui în urma mea. Îmi voi reaminti întotdeauna mirosul mirului. A fost unul din alifiile pe care noi le foloseam. Isus mi-a apărut în lumina sa luminoasă. Nu-mi venea să-mi cred ochilor şi astfel i-am atins rănile. Discipolii au fost geloşi pentru că el mi s-a arătat mie întâi. Era ciudat să-mi văd iubitul transportat într-un alt tărâm, altă lume, în timp ce eu și fetiţa noastră traversam Mediterana singure. Nu mai eram în siguranţă şi a trebuit să părăsim Egiptul, pentru că acolo ne dusesem. Când am traversat unul din malurile a celei ce avea să devină Franţa era doar pustietate. Ne-am întâlnit cu preotesele Cultului Isis, şi ne-am îndreptat în nord spre protecţia Druizilor, pentru că Isis le-a vorbit şi ei au auzit chemarea de a proteja fata ei, Sar’h. Și astfel ne-am îndreptat spre nord pe un alt mare curs de apă şi am traversat spre ceea ce a devenit Anglia. Şi am fost ascunse în cea mai sacră inimă a Druizilor, la Tor şi Glastonbury. Deşi noi eram mai în siguranţă decât am fost în Israel sau Egipt, influenţa romană s-a extins la fel de bine și în Anglia şi noi am fost ascunse. Am locuit în aceste locuri mulţi ani, iar Sar’h s-a măritat cu un bărbat ai cărui urmaşi urmau să devină Cavaleri Templieri și eu am mers în nord în Ţara Galilor şi am locuit la mare pentru tot restul zilelor mele.” (Manuscrisul Mariei Magdalena).

Detalii organizatorice:

  • Participarea poate fi online (Zoom) sau la cabinet (8 locuri disponibile)
  • Investiție personală: 300 lei (avans 100 lei până la data de 3 decembrie 2020)
  • Dacă participi și la Inițierea Sfântului Graal, beneficiezi de un PREȚ SPECIAL, 510 lei pentru ambele Inițieri.
  • Înscrierile se fac la numarul de WhatsApp 0733087250, după care vei primi detalii pentru plată.
  • În cazul neparticipării, avansul nu se returnează.

Vă aștept cu drag!

Eveniment susținut de terapeut Laura Dinu.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.