Portalul Poarta Leului – manifestarea abundenței -888- 8 august

Vă aștept cu drag să activăm portalul Poarta Leului la Peștera Dâmbovicioara și Cascada 7 izvoare pe data de 8 august, de la ora 12:00, până la ora 16:00 (ora României).

Pe 8 August, începem un nou ciclu lunar în prezența Portalului Poarta Leului. Poarta Leului se întâmplă atunci când Pământul se aliniază cu Centrul Galactic – centrul Căii Lactee, deschizând un portal cosmic între elementele fizice şi spirituale.

Acest lucru creează o energie vibrațională magică, puternică, care ne va îngădui tuturor să ne conectăm cu propria energie interioară a leului. Astfel, vom curăța și vom elibera blocajele pe partea financiară, chemând abundența.

Steaua Sirius

Portalul Poarta Leului este activat datorită răsăritului stelei Sirius, care coincide cu această perioadă a anului. Sirius este considerat Soarele nostru spiritual și, după ce a dispărut din cerul nostru nocturn, acum se pregătește să se întoarcă. Multe civilizații antice au urmărit ascensiunea stelei Sirius, considerând că este un moment puternic de renaștere, abundență, ascensiune spirituală și o trecere la o stare de conștiință superioară.

În timp ce ascensiunea stelei Sirius înapoi pe cerul nopții depinde de latitudinea locului în care te afli în lume, ziua de 8 August devine un moment puternic, datorită onorării deschiderii portalului 888.

Te poți gândi la această energie a stelei Sirius ca la o cheie care deschide calea către deblocarea unei conștientizări superioare, a destinului tău, a straturilor noi ale sufletului tău și a codurilor de Lumină pentru care ai venit pe acest Pământ, pentru a le explora și pentru a lucra cu ele.

Gândește-te la ceea ce dorești să creezi în viața ta, îngăduie acestei creații să vină direct din inima ta și, apoi, plaseaz-o acolo în lume, astfel încât să se poată manifesta în realitatea ta.

Leul

Leul guvernează chakra inimii, iar atunci când trăim cu adevărat din inimă, putem echilibra toate chakrele din corp. Stânga și dreapta, deasupra și dedesubt. Asta înseamnă echilibrarea lumii materiale și a celei spirituale, a ceea ce e în interior și în exterior, masculin și feminin, mintal și emoțional. Atunci când trăim din inimă, realizăm că suntem conectați cu toate celelalte ființe din univers. Realizăm că viața este un mister prețios, și că suntem aici să ne bucurăm de conexiunea noastră, să ne simțim vii, să iubim, pur și simplu să fim.

Codul numeric 888

Codul numeric 888 ne încurajează să ne deschidem către noi oportunități și să ne folosim puterea interioară pentru a crea viața pe care ne-o dorim. Numărul 888 este unul dintre cele mai puternice numere în numerologie, fiind asociat cu abundența, prosperitatea și succesul infinit. Este considerat un număr angelic, având o vibrație spirituală foarte înaltă. Reprezintă infinitul, inteligența spirituală și activarea ADN-ului. Se spune că în această zi putem integra energiile de înaltă frecvență ale lui Sirius, direct în ființa noastră.

Ce este necesar să ai la acest eveniment?

  • izopren
  • cristale de citrin, rubin, granat, ametist, smarald (brute sau rulate)
  • suport de scris/agendă

Detalii organizatorice:

Investiție personală: 188,99 de lei

Copiii până la 18 ani au acces gratuit.

Evenimentul se va ține atât FIZIC cât și ONLINE pe ZOOM (în funcție de semnal).

Transportul se va realiza cu mașinile personale.

ÎNSCRIERILE SE FAC la numărul de WhatApp 0733.087.250.

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual – Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.