Quan Yin – Flacara Lavanda -Bijuteriile Lotusului

kuanyingif

Va astept cu drag sambata, 05.11.2016 la ora 11.00 la centrul RAdiant din strada Intrarea Sergent Ion Pantaru nr 1 pentru a (re) face conexiunea cu Lady Quan Yin si Flacara Lavanda.

Daca aveti cristale de ametist, fluorina mov, violet si alte pietricele sau bijuterii va rog sa le aduceti la seminar.

Mai jos aveti cateva informatii despre Lady Quan Yin.

„Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeitati din traditia Budista, cunoscuta si sub numele de Kuan Yin, Quan’Am(Vietnam), Kannon(Japonia) si Kanin(Bali). Ea este intruchiparea bunatii si iubirii compasionate. Ca si Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigatele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezoneaza cu Maria, Mama lui Iisus din traditia crestina si cu zeita tibeta Tara.

In multe imagini ea este reprezentata purtand perlele iluminarii. Deseori este reprezentata ca turnand un suvoi de apa, “ apa vindecarii”, dintr-o mica vaza.Cu aceasta apa, cei credinciosi si toate fiintele vii sunt binecuvantate cu pacea fizica si spirituala.Ea tine un snop de orez sau un bol de seminte de orez ca si o metafora pentru fertilitate si hrana. Dragonul, un vechi simbol al spiritualitatii, intelepciunii, tariei si puterilor divine ale transformarii, este un motiv pe care il gasim deseori combinat cu reprezentarea Zeitei Milei.

Uneori Quan Yin este reprezentata ca o figura cu mai multe brate, fiecare mana tinand un simbol cosmic, o mudra, sau exprimand un anumit ritual. Aceasta caracterizeaza Zeita ca si sursa si sprijin a tuturor lucrurilor. Mainile ei tinute ca o cupa, deseori in pozitia de Yoni Mudra, simbolizeaza pantecul ca si usa de intrare in aceasta lume, prin intermediul principiului feminin universal.

Quan Yin ca si o adevarata Fiinta Iluminata sau Bodhisattva, a jurat sa ramana in planul terestru, refuzand sa intre in planurile superioare pana cand toate fiintele vii isi vor definitiva propriul proces de iluminare, eliberandu-se astfel de ciclul dureros al nasterii, mortii si reincarnarii. Sunt multe legende care evoca miracolele prin care Quan Yin ii ajuta pe cei care o cheama. Ca si Artemis, Ea este Zeita Virgina care protejeaza femeile, le ofera o viata religioasa ca si alternativa la casatorie, si ii ajuta pe cei care isi doresc copii, sa li se infaptuiasca dorinta.

Zeita Milei este unica in randurile ierarhiei ceresti prin faptul ca fiind complet lipsita de razbunare si de mandrie, ezita sa ii pedepseasca chiar si pe acei carora le-ar fi necesara o lectie de viata severa. Indivizi care ar putea fi condamnati la o pocainta dureroasa in alte sisteme, pot sa obtina renasterea si refacerea, chemand din inima cu absoluta sinceritate Gratia ei Divina. Se spune ca si pentru acel care ingenuncheaza sub sabia calaului pregatita pentru a lovi, un singur strigat catre Bodhisattva Quan Yin, va face ca acea sabie sa cada la pamant, rupta in bucati. Numeroasele legende ale Zeitei, subliniaza idea unei fiinte iluminate care intruchipeaza calitatile iubirii pline de compasiune, complete si nesovaielnice, si care este accesibila tuturor.

Contemplarea Zeitei Milei, necesita putine dogme si ritualuri. Simplicitatea acestei blande fiinte si standardele ei, tind sa ii faca pe credinciosi sa devina mult mai iubitori si plini de compasiune fata de ei insisi. Devotamentul fata de Zeita este acompaniat de un puternic simt al serviciului fata de tot ceea ce ne inconjoara. „

Locurile sunt limitate.

Inscrierea la seminar se face pe baza trimiterii unui email la contact.lauradinu@gmail.com sau pe pagina Calatori ale Sufletului.

Investitia financiara: 333 lei / persoana.

Pentru cei care au initierea investitia este de 120 lei.

Daca aduci un prieten care nu a mai participat la seminarii sustinute de mine fiecare plateste 288 lei.

Va rog sa aveti imbracaminte lejera si incaltaminte de interior .
Vom face pauza de confort si pauza de masa.

Se ofera manual de curs si un cristal acordat la energia lui Lady Quan Yin.

Va astept cu drag sa primim Bijuteriile Lotusului!

LaRa Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.