Reiki – Gradul IV – Maiestria (17 Oct 2020 – 10.00)

Ce este Reiki?

Este un sistem de evoluţie spirituală prin care omul poate accesa sursa universală de energie, Duhul Sfânt. În toate sistemele existente la ora actuală pe Pământ, oamenii vorbesc despre aceeastă energie, fie îi spun bio-energie, fie Lumină, fie prana, fie chi sau ki, ea este aceeaşi. Diferenţa între sisteme este modul de a prelua această energie şi modul de utilizare. În qi qung (chi kung/qi gong), tai chi, tao, ea este luată din atmosferă, de la stele etc. În creştinism e luată prin rugăciune, prin împărtăşanie, prin apa sfinţită de la preot, care are acces direct la sursa universală (Duhul Sfânt), iar prin Reiki ai de asemenea acces direct la sursă. Mai există o diferenţă, aceea de vibraţie a Luminii, iar la acest capitol Reiki-ul stă foarte bine – Maeştrii Reiki având o vibraţie mult superioară celorlalte practici, mai puţin a preoţilor, cu toate că există maeştri Reiki care au vibraţie superioară chiar şi preoţilor.

Avantajele Reiki

Este un sistem accesibil oricărei persoane care doreşte să evolueze spiritual indiferent de sex, rasă, religie, profesie, naţionalitate, convingeri filosofice. Este superior radiesteziei ca acces la energii şi superior călugărilor ca număr de îngeri.

Istoria Reiki

Fondatorul acestui sistem este Mikao Usui (1865-1926). El a readus această practică pe Pământ printr-o experienţă avută în anul 1922. An în care acesta a urcat pe muntele Kurama şi a ţinut post negru 21 de zile, după ce în prealabil încercase să afle taina vindecărilor făcute de Iisus Hristos. În a 21-a zi, a primit această energie pe care a numit-o REIKI. Transmite mai departe Reiki-ul lui Chujiro Hayashi, care şi el transmite mai departe doamnei Hawayo Takata. Aceasta aduce Reiki-ul în America, unde instruieşte 22 de maeştri. Aceştia au fondat societăţi de Reiki, iar fiecare şi-a pus amprenta mai mult sau mai puţin pe acest sistem, astfel la ora actuală pe lângă diferenţele de la un maestru la altul mai sunt şi peste 100 de alte ramuri aşa zise nontradiţionale sau moderne. Oricum ar fi, este o eroare gravă a susţine că Reiki-ul meu este mai bun decât al tău sau invers. Toate funcţionează, există însă diferenţe la simboluri şi vibraţiile la care acestea conectează, plus diferenţe la ritualul de iniţiere (acordaj). În rest, totul depinde de practica şi de nivelul spiritual al fiecăruia.

Pe 17 Octombrie incepand cu ora 10.00 – 14.00, va astept sa lucram cu energia subtila a Maestrului Reiki.

Investitia personala 330 lei/persoana

Participarea in sala – 10 locuri (ocuparea locurilor este in functie de achitarea sumei). Dupa ce se ocupa locurile in sala, particpiparea se face online.
Acest eveniment se va tine si online pe ZOOM.

Inscrirea se face pe WhatsApp la 0733087250 pana la data de 15 Octombrie 2020.

CONDITIE DE PARTICIPARE!!!! Doar cei care au primele 3 Grade de Reiki pot participa la acest eveniment.

Eveniment sustinut de Maestru Reiki – Laura Dinu
Te astept cu drag sa te Maiestresti

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.