Inițiere Reiki – Vindecare și Lumină

Ce este Reiki?

Este un sistem de evoluţie spirituală prin care omul poate accesa sursa universală de energie, Duhul Sfânt. În toate sistemele existente la ora actuală pe Pământ, oamenii vorbesc despre aceeastă energie, fie îi spun bio-energie, fie Lumină, fie prana, fie chi sau ki, ea este aceeaşi. Diferenţa între sisteme este modul de a prelua această energie şi modul de utilizare. În qi qung (chi kung/qi gong), tai chi, tao, ea este luată din atmosferă, de la stele etc. În creştinism e luată prin rugăciune, prin împărtăşanie, prin apa sfinţită de la preot, care are acces direct la sursa universală (Duhul Sfânt), iar prin Reiki ai de asemenea acces direct la sursă. Mai există o diferenţă, aceea de vibraţie a Luminii, iar la acest capitol Reiki-ul stă foarte bine – Maeştrii Reiki având o vibraţie mult superioară celorlalte practici.

reiki hands

Avantajele Reiki

Este un sistem accesibil oricărei persoane care doreşte să evolueze spiritual indiferent de sex, rasă, religie, profesie, naţionalitate, convingeri filosofice. Este superior radiesteziei ca acces la energii şi superior călugărilor ca număr de îngeri.

Istoria Reiki

Fondatorul acestui sistem este Mikao Usui (1865-1926). El a readus această practică pe Pământ printr-o experienţă avută în anul 1922. An în care acesta a urcat pe muntele Kurama şi a ţinut post negru 21 de zile, după ce în prealabil încercase să afle taina vindecărilor făcute de Iisus Hristos. În a 21-a zi, a primit această energie pe care a numit-o REIKI. Transmite mai departe Reiki-ul lui Chujiro Hayashi, care şi el transmite mai departe doamnei Hawayo Takata. Aceasta aduce Reiki-ul în America, unde instruieşte 22 de maeştri. Aceştia au fondat societăţi de Reiki, iar fiecare şi-a pus amprenta mai mult sau mai puţin pe acest sistem, astfel la ora actuală pe lângă diferenţele de la un maestru la altul mai sunt şi peste 100 de alte ramuri aşa zise nontradiţionale sau moderne. Oricum ar fi, este o eroare gravă a susţine că Reiki-ul meu este mai bun decât al tău sau invers. Toate funcţionează, există însă diferenţe la simboluri şi vibraţiile la care acestea conectează, plus diferenţe la ritualul de iniţiere (acordaj). În rest, totul depinde de practica şi de nivelul spiritual al fiecăruia.

Desfășurarea evenimentului:

1. Inițierea (Gr 1 si Gr 2 – Gr 3)
2. Meditația – Vom medita cu simbolurile și cu energia Reiki (Ne vom reaminti cum să lucrăm cu energia Reiki pe cristale, la distanță, cum să curățăm case, aura și să dăm lumină proiectelor noastre).

! Se oferă suport de curs pentru această inițiere.

  • Când? 8.07.2017
  • Durata cursului 11.00 – 18.00.
  • Investiția personală: 240 lei
  • Locuri: maxim 10 persoane.
  • Înscriere la telefon 0733087250, sau la contact.lauradinu@gmail.com.

Să fim Reiki împreună!!!!

Cu drag, LaRa Laura.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.