Ritual de Luna Plina 16 OCTOMBRIE 2016

Acest ritual se mai numeste si ,,Ritualul Sticlei”. Conform cercetarilor pe care le-am facut am descoperit ca acest ritual este extrem de vechi si se pierde in negura timpurilor  astro-magiei europene.

  • Cand se face ritualul —  16 octombrie 2016, Luna Plina, oricand doresti intre orele 00:01AM-11:59PM;
  • Elementele necesare — un borcan cu capac sau o sticla cu capac; condimente (unul sau mai multe dintre acestea – piper, sare, otet, ghimbir, ardei iute, paprika) si obiecte ascutite (unul sau mai multe dintre acestea – pioneze, bolduri, cuie, bucati de sticla sparta);
  • Timp — 10 minute.

Ritualul pas cu pas

Inca de la inceput trebuie sa-ti precizez ca acest ritual are patru etape:

1. Introdu in sticla sau in borcan orice obiect ascutit gasesti prin casa: pioneze, bolduri, cuie, bucati de sticla sparta. Atunci cand le introduci unul cate unul imagineaza-ti cum casa, viata ta, cei dragi tie sunt protejati de toate lucrurile negative care ar putea incerca sa se strecoare in preajma lor. In timp ce introduci obiectele ascutite in borcan sau in sticla rosteste de trei ori urmatoarele cuvinte: “ascutit, taios, din metal, facut, va tine departe de mine si de cei dragi (poti adauga aici numele persoanelor pe care doresti sa le protejezi) nu se va apropia nici un blestem si nici o provocare negativa”;

2. Peste obiectele ascutite adauga orice condimente ai in casa, dar iti recomand sa folosesti mai ales piper, sare, otet si orice alt condiment fierbinte cum ar fi ghimbir, ardei iute, paprika samd. Daca in prima etapa a ritualului, metalul tinea la o parte energiile negative, in a doua etapa a ritualului condimentele vor tine departe vorbele negative. Te invit sa rostesti urmatoarele fraze:

“Tot ce arde, frige si opareste, tot ce este amar si acru ma va proteja si va tine deoparte vorbele si gandurile negative de mine si de cei dragi.”

3. Arunca in borcan si o moneda, poate avea orice provenienta sau poate fi alcatuita din orice material. Cand o arunci rosteste:

“Moneda, te introduc in acest ritual pentru a ma tine departe de orice rau.”;

4. Adauga putina apa peste obiectele introduse in borcan, inchide capacul si sigileaza-l cu o banda scotch sau cu un siret pe care il legi simbolic la gatul borcanului sau al sticlei. Ingroapa borcanul in pamant. Se spune ca atata vreme cat borcanul este inchis, introdus in pamant si nimeni nu-l atinge posesorul care a facut acest ritual este protejat de orice intruziune, de orice hot.

Recomandare …

Dorim sa precizam ca aceste ritualuri sunt recunoscute de-a lungul istoriei astrologiei magice ca fiind cele mai puternice. Asta nu inseamna ca trebuie sa nu fii in garda, precaut in raport cu persoanele cu care intri in contact in urmatoarele saptamani, cu evenimentele prin care urmeaza sa treci sau cu obiectele pe care urmeaza sa le achizitionezi.

Precautie, atentie, intelepciune sunt cuvintele care definesc urmatoarea perioada, iar cele doua ritualuri sunt doar elemente de sustinere a ta si a persoanelor dragi tie.

Asa sa fie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.