Solstițiul de vară și Isis – 22 iunie

Vă aștept cu drag să sărbătorim solstițiul de vară la Sfinx-ul din Bucegi pe data de 22 iunie, de la ora 12:00, până la ora 16:00 (ora României).

Vom marca acest moment special al anului prin meditații profunde și conectări spirituale cu Mama Pământ, entitățile de Lumină, energia Sfinx-ului și Zeița Isis

În cadrul evenimentului, vom lucra împreună pentru România, amplificând energiile pozitive pentru binele țării noastre. Voi susține, de asemenea, inițierea în preoția lui Isis, pentru care voi oferi un suport de curs. Participanții vor avea o oportunitate unică de a se conecta cu înțelepciunea străveche și de a primi binecuvântări divine.

Acest eveniment este o ocazie minunată de a vă reînnoi energia, de a vă conecta cu natura și de a vă alinia cu ritmurile cosmice.

Zeița ISIS

În mitologia egipteană, Isis este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi fidelităţii femeii faţă de soţ. Soţia şi sora a lui Osiris, fiica zeilor Geb şi Nut şi mama lui Horus, Isis este una din principalele divinităţi venerate de vechii egipteni.

Numele ei s-ar putea traduce prin „Regina tronului”, ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului şi a puterii regale. Cu toate acestea, hieroglifa ei însemna la început „muritoare” şi e posibil ca zeiţa să fie o sinteză a mai multor regine egiptene deificate.

Din punct de vedere al înfățișării, Isis se aseamănă foarte bine cu zeiţa Maàt, diferenţa fiind că Maàt poartă pe cap o pană de struţ, iar Isis simbolul tronului regal. După asimilarea lui Hathor, podoaba capului se schimbă coroana fiind înlocuită cu două coarne de vacă între care se află discul solar. Isis este, astfel, uneori simbolizată de o vacă sau de capul unei vaci. De multe ori, Isis apare împreună cu fiul ei, Horus sau, sub formă de uliu, deasupra corpului lui Osiris. Fiind şi o zeiţă a cerului, Isis este reprezentată stând pe o jumătate din lună, simbol al luminii nocturne.

Isis ţine în mână simbolul vieţii, ankh, dar poate avea şi unul din obiectele specifice zeiţei Hathor, cum ar fi sistrum-ul sacru (un fel de instrument muzical) şi colierul menat aducător de belşug şi fertilitate.

Ce este necesar să aveți la acest eveniment?

  • izopren
  • cristale
  • uleiuri esențiale
  • îmbrăcăminte adecvată vremii și traseului

Detalii organizatorice:

Investiție personală: 240 de lei

Copiii până la 18 ani au acces gratuit.

Evenimentul se va ține atât FIZIC cât și ONLINE pe ZOOM (în funcție de semnal).

Transportul se va realiza cu mașinile personale.

Urcarea la Sfinx se poate face cu telecabina https://muntii-bucegi.ro/transport-cablu-busteni/ sau pe jos urmând traseul de la Peștera.

ÎNSCRIERILE SE FAC la numărul de WhatApp 0733.087.250.

Atelierul este susținut de Laura Dinu – Consilier Spiritual – Fondator Clarity Academy

Cu ușurință și fără efort ®

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.